Μπιέλσα για τον Χάμες Ροντρίγκες: «Δεν το περίμενα από αυτόν»

Ο Χάμες Ροντρίγκες

i

© Intime

Μπιέλσα για τον Χάμες Ροντρίγκες: «Δεν το περίμενα από αυτόν»

Δημήτρης Χούπης 11:39 - 15.10.2023

Εντυπωσιασμένος από τη φυσική κατάσταση του Χάμες Ροντρίγκες έμεινε ο τεχνικός της Ουρουγουάης, Μαρσέλο Μπιέλσα, λέγοντας ότι δεν το περίμενε από αυτόν.

Η Κολομβία αντιμετώπισε την Ουρουγουάη για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ του 2026. Οι δύο ομάδες σε ένα χορταστικό παιχνίδι ήρθαν ισόπαλες 2-2, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ, ενώ το τελικό 2-2 το διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάργουιν Νούνιες

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της «σελέστε», Μαρσέλο Μπιέλσα, αναφέρθηκε στον Χάμες Ροντρίγκες, μένοντας εντυπωσιασμένος από την εικόνα του στο παιχνίδι, αλλά και τη φυσική του κατάσταση. Ο Αργεντινός προπονητής περίμενε ότι η εικόνα του δεν θα ήταν και η καλύτερη αφού στη Σάο Πάολο, ο Κολομβιανός δεν παίζει αρκετά. 

«Είναι ένας παίκτης με παρελθόν. Πίστευα ότι η σημερινή του κατάσταση δεδομένου, ότι δεν παίζει τακτικά στη Σάο Πάολο, δεν ήταν ήταν αυτή που έδειξε στο παιχνίδι. Σήμερα μπόρεσε να ξεχωρίσει, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη λόγω της ιεραρχίας του ως ποδοσφαιριστής, αλλά προκαλεί κατά κάποιο τρόπο έκπληξη το γεγονός ότι ανακτά τη δυνατότητα να παίζει. Κι αυτό είναι απαραίτητο για να αποκτήσει κανείς μια καλή φυσική κατάσταση», ήταν τα λόγια του πρώην τεχνικού της Λιντς

Ο 32χρονος αφότου αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, έχει μόλις εννέα συμμετοχές με τη Σάο Πάολο, μετρώντας μόλις ένα γκολ και μία ασίστ.