Σύζυγος πρώην διεθνούς Ουρουγουανού άσου πιάστηκε με 6 κιλά κοκαϊνη – Στη φυλακή για 31 μήνες, πλήρωσε τα δικαστικά έξοδα ο παίκτης

Σύζυγος πρώην διεθνούς Ουρουγουανού άσου πιάστηκε με 6 κιλά κοκαϊνη – Στη φυλακή για 31 μήνες, πλήρωσε τα δικαστικά έξοδα ο παίκτης

Κώστας Τσιακλής 13:05 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 11.10.2023

Η Μία Ετσεβερία, πρώην σύζυγος του Ουρουγουανού διεθνούς άσου Ρίτσαρντ Μοράλες συνελήφθηκε για διακίνηση ναρκωτικών.

Η Μία Ετσεβερία, η πρώην σύζυγος του πρώην σταρ της Ουρουγουάης Ρίτσαρντ Χαβιέ Μοράλες Αγκίρε οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η σύντροφος του παλαίμαχου παίκτη των Μάλαγα και Οσασούνα, ο οποίος είχε 6 γκολ σε 27 αγώνες στην εθνική Ουρουγουάης, μπαίνει στη φυλακή για δύο χρόνια κι επτά μήνες, διότι επιχείρησε να περάσει από το αεροδρόμιο έξι κιλά κοκαϊνης. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα της «The Sun».

Τι ακριβώς συνέβη; Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Στις 24 Ιουνίου, η Ετσεβερία, η οποία ήταν ηθοποιός σε ταινίες πορνό κι έχει δύο κόρες με τον Μοράλες, συνελήφθη από την αστυνομία μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ουρουγουάης Μοντεβιδέο πριν αναχωρήσει για την Ισπανία.

Κατά τη διάρκεια ενός τακτικού ελέγχου, οι αστυνομικοί είχαν ανακαλύψει προηγουμένως ότι ένας άνδρας της ομάδας είχε κρύψει στη βαλίτσα του έξι πλάκες κοκαϊνης συνολικού βάρους άνω των έξι κιλών.

Στη συνέχεια, η αστυνομία πήρε στην άκρη τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων τριών γυναικών ηλικίας 26, 27 και 36 ετών και ενός 35χρονου άνδρα. Η Ετσεβερία, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Καμίλα Ναβάρο, αρνήθηκε αρχικά ότι γνώριζε οτιδήποτε για το εμπόριο ναρκωτικών. Αλλά αργότερα το παραδέχθηκε κι έκανε συμφωνία με την αστυνομία.

Η αστυνομία λέγεται ότι βρήκε μηνύματα στο κινητό της, στα οποία έδινε στους άλλους συμβουλές για το πώς να παραμείνουν απαρατήρητοι. Έλεγε κάπως έτσι: «Είναι η στάση σου που θα καθορίσει το ταξίδι σου, ξέρεις; Ταξιδέψτε κι ακούστε μουσική. Όταν κατεβείτε από το αεροπλάνο, τραβήξτε φωτογραφίες, αλλά μην ανεβάσετε τίποτα μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας. Όσο πιο τουριστικό γίνεται, πιστέψτε με».

Τα δικαστικά έξοδα της συζύγου του πρώην Ουρουγουανού παίκτη, η οποία ήταν μια από τις κορυφαίες ηθοποιούς του ερωτικού καναλιού της Ουρουγουάης «Divas TV», πλήρωσε ο πρώην σύζυγός της Ρίτσαρντ Μοράλες.

Ασύλληπτη ομολογία Κόκε: «Στο ποδόσφαιρο έβγαζα 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τα ναρκωτικά τα έβγαζα σε δύο μήνες!»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:36 - 11.09.2023

Ασύλληπτη ομολογία Κόκε: «Στο ποδόσφαιρο έβγαζα 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τα ναρκωτικά τα έβγαζα σε δύο μήνες!»

Ο Σέρχιο Κόκε παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων στάθηκε στις δικαστικές περιπέτειες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Μετά την υπόθεση, ο Μοράλες είπε: «Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, νοιάζομαι για τις κόρες μου και την ευημερία τους και θα τις προστατεύσω από οποιαδήποτε παρουσία των μέσων ενημέρωσης σε αυτό το θέμα.

Καταλαβαίνω ότι είμαστε και οι δύο στη δημοσιότητα σε διαφορετικά πλαίσια, αλλά νομίζω ότι είναι περιττό να μιλάω συνέχεια για τις κόρες μου κι εμένα».