Όργια πριν από παιχνίδια, όπλα στο κεφάλι και ναρκωτικά: Ο Γκάρι Μεντέλ έζησε έξω από τα όρια ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή
i

/printscreen

Όργια πριν από παιχνίδια, όπλα στο κεφάλι και ναρκωτικά: Ο Γκάρι Μεντέλ έζησε έξω από τα όρια ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:19 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 07.05.2023

Ο πρώην μέσος της Ίντερ, της Σεβίλλης και της Κάρντιφ Σίτι, Γκάρι Μεντέλ, ο οποίος είχε δηλώσει πως αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήταν έμπορος ναρκωτικών, σίγουρα έζησε τη ζωή του στα άκρα.

«Στη ζωή μου μέχρι ένα σημείο έκανα πολλά λάθη. Mεγάλες μ@λ@κ… Ως παιδί ήμουν ένας τρελός, σκαρφάλωνα στα δέντρα και στις στέγες. Χτυπούσα συχνά. Μια μέρα πήγα στο νοσοκομείο και δεν ένιωθα το πόδι μου. Στη γειτονιά που γεννήθηκα κινδύνευα να ριχτώ στο εμπόριο ναρκωτικών, αν δεν ήταν εκεί η υποδειγματική μου οικογένεια, τώρα δεν θα ήμουν εδώ σίγουρα. Πήγαινα να παίξω ποδόσφαιρο κάθε μέρα, ήμουν πάντα στο δρόμο, ο πατέρας μου μερικές φορές με έπαιρνε από το αυτί και με πήγαινε σπίτι. 

Εκεί στον δρόμο ήμουν μια χαρά, γιατί παίζαμε μπάλα με τους φίλους μου, αλλά υπήρχαν και άνθρωποι που δεν ήταν αξιοπρεπείς, προσπαθούσαν να σε μπλέξουν ανά πάσα στιγμή με τα ναρκωτικά. Μια στροφή ήταν αρκετή για να πάρει το λάθος μονοπάτι και αντί για ποδόσφαιρο, να βρεθείς στον γκρεμό… Αν δεν τα είχα καταφέρει μέσα από το ποδόσφαιρο, θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μένα. Αν αισθάνομαι πίεση όταν παίζω…;; Μια μέρα ενώ καθόμουνα στο μπαρ, μου έβαλαν όπλο στο κεφάλι. Αυτό είναι πίεση», είχε δηλώσει στο Guardian το 2013 ο Γκάρι Μεντέλ. 

Μπορούμε με ασφάλεια να πούμε με βάση τα όσα δήλωσε ο 35χρονος μέσος της Μπολόνια ότι η ζωή του δεν ήταν βαρετή. Ο πρώην άσος της Ίντερ, της Σεβίλλης και της Κάρντιφ Σίτι παραδέχτηκε ότι υπήρχε μεγαλύτερη πίεση όταν έπαιζε στη γειτονιά του μεγαλώνοντας παρά όταν έπαιζε για την Μπόκα.

Νέος κίνδυνος φυλάκισης για τον Κόκε - Κατηγορείται ως επικεφαλής σπείρας διακίνησης ναρκωτικών
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:04 - 25.03.2023

Νέος κίνδυνος φυλάκισης για τον Κόκε - Κατηγορείται ως επικεφαλής σπείρας διακίνησης ναρκωτικών

Με ποινή φυλάκισης 16 μηνών απειλείται ο πρώην παίκτης του Άρη σύμφωνα με την El Mundo Deportivo με την κατηγορία ότι ήταν επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά.

«Στη γειτονιά μου, θα τα έβλεπες όλα. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση [εκεί] παρά στο Bombonera. Μια φορά ενώ έπαιζα, είδα τρία όπλα στραμμένα στο κεφάλι μου. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα ήμουν έμπορος ναρκωτικών». Ακόμη και πριν από την παρουσία του στην Μπόκα Τζούνιορς, ο Μεντέλ ήταν... θερμόαιμος. Το 2007, αποβλήθηκε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 εναντίον της Αργεντινής, με τη Χιλή να χάνει το παιχνίδι με 3-0. Μετά το παιχνίδι, μια συνάντηση με την αστυνομία έξω από το στάδιο είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί ο Μεντέλ με τέιζερ στην πλάτη.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο γεγονός δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που έζησε ο Μεντέλ το 2009. Ο Χιλιανός μέσος ενεπλάκη σε ένα φρικτό τροχαίο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να πεταχτεί από το μπροστινό παράθυρο του αυτοκινήτου. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Το 2012 ο Μεντέλ είχε απειλήσει να σκοτώσει ένα άτομο σε ένα σούπερ μάρκετ του Σαντιάγο. Ήταν κάτι σαν μια διάσημη φιγούρα στη Χιλή από εκείνο το σημείο και έπειτα. Ο Χιλιανός μέσος μάλιστα πιάστηκε στα πράσα να κάνει ένα όργιο πριν από ένα παιχνίδι. Σε μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε φαίνονται δύο γυναίκες σε σεξουαλικές περιπτύξεις, ενώ εκείνος παρακολουθούσε φορώντας το σορτσάκι της εθνικής ομάδας της Χιλής.

Όντας παίκτης της Σεβίλλης ο Μεντέλ είχε απειλήσει έναν άνδρα με όπλο μετά από καυγά, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του. Ωστόσο, το όπλο αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν όπλο pellet...

Tags: