Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ποδοσφαιριστής που είχε συλληφθεί με ναρκωτικά

Super League

i

©Intime

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ποδοσφαιριστής που είχε συλληφθεί με ναρκωτικά

Sportal newsroom 15:31 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 05.04.2023

Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην ποδοσφαιριστής της Super League που είχε συλληφθεί με ναρκωτικά.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr το μεσημέρι της Τετάρτης (5/4) ο πρώην ποδοσφαιριστής της Super League και ο επιχειρηματίας που είχαν συλληφθεί με ναρκωτικά αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν ενώπιον του Ανακριτή και έπειτα πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ, ενώ και στους δύο τους απαγορεύτηκε να φύγουν από τη χώρα, ενώ πρέπει και να παρουσιάζονται  στο Αστυνομικό τμήμα

Λουτσιάνο στο Sportal: «Οι παίκτες σήμερα προτιμούν τα τατουάζ από την προπόνηση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:51 - 05.04.2023

Λουτσιάνο στο Sportal: «Οι παίκτες σήμερα προτιμούν τα τατουάζ από την προπόνηση»

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του Sportal εξέφρασε την άποψη του για το σύγχρονο ποδόσφαιρο, ενώ δεν έκρυψε την πικρία του για τον δρόμο που έχει πάρει το άθλημα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ λοιπόν υποστηρίζεται ότι ο επιχειρηματίας ανέλαβε την ευθύνη, αναφέροντας ότι ο φίλος του και νυν ποδοσφαιριστής της Γ' Εθνικής είχε πλήρη άγνοια για τα ναρκωτικά. 

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είχαν συλληφθεί μετά από μπλόκο της αστυνομίας και των ΟΠΚΕ σε διόδια. Μετά από έλεγχο στα απόκρυφα σημεία του σώματος του επιχειρηματία μάλιστα βρέθηκα ενενήντα γραμμάρια κοκαΐνης. 

Tags: