Εκτός αποστολής και σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Ρέτσος

Ο απαρηγόρητος Ρέτσος

i

© Intime

Εκτός αποστολής και σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Ρέτσος

Διονύσης Βερβελές 22:43 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 05.04.2023

Ο νεαρός στόπερ μετά το λάθος του με τον Άρη, δέχεται έντονη κριτική και μηνύματα…

Το πως αντιλαμβάνεται καθένας ένα λάθος, είναι δικό του θέμα. Ο Παναγιώτης Ρέτσος στο 70ό λεπτό του αγώνα με τον Άρη, με το γύρισμά του στον Ιτούρμπε, έγινε στόχος. Ο Άρης μείωσε σε 2-1, έντεκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 2-2. Ένα ματς που έδειχνε τρίποντο για τον Ολυμπιακό, έφερε την απώλεια δύο βαθμών, στην έκπληξη της ημέρας!

Ο Ρέτσος μετά το τέλος του ματς ζητούσε συγνώμη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού σηκώνοντας τα χέρια του ψηλά κι έχοντας βουρκώσει.  Ο κόσμος «έβραζε», δύσκολες στιγμές και ο Έλληνας στόπερ, σε κάκιστη κατάσταση. Δεν σήκωνε κεφάλι στα αποδυτήρια, δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει προηγηθεί. Και φυσικά, εκείνη την ώρα που όλοι είχαν «παγώσει», ποιος να τον παρηγορήσει. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ρέτσος έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θα χρειαστεί χρόνο, δεν είναι εύκολο να σηκώσεις κεφάλι μετά από ένα τέτοιο λάθος και τη στοχοποίηση. Μια στοχοποίηση που δεν έμεινε στις αποδοκιμασίες της εξέδρας, στην οποία «απολογήθηκε», έστω και αν δεν βρήκε αντίκρισμα. 

Δυστυχώς, ορισμένοι αποφάσισαν να ξεσπάσουν στα social media του ποδοσφαιριστή. Όπως και του έστειλαν και μηνύματα με ύβρεις. Όπως καταλαβαίνει κανείς, το λογικό ήταν να μείνει στην… άκρη, να προσπαθήσει να βρει την ηρεμία του τις επόμενες ημέρες.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έτσι είναι η ζωή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Οφείλει να δει μπροστά, ακόμη και αν πλέον το θέμα του μπει σε άλλο επίπεδο, σε άλλη σκέψη ενόψει και του καλοκαιριού.