H πρώτη αποστολή του Ανιγκό - Με Χάμες και Σισέ ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χάμες Ροντρίγκες

i

© Intime

H πρώτη αποστολή του Ανιγκό - Με Χάμες και Σισέ ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:35 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:45 - 04.04.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο υπηρεσιακός προπονητής των Πειραιωτών, Ζοσέ Ανιγκό, έκανε γνωστή την αποστολή του, η οποία περιλαμβάνει τους Χάμες Ροντρίγκες και Παπέ Σισέ.

Ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία εναντίον του Άρη, έχοντας να αντιμετωπίσει ξανά ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μετά την αποχώρηση του Μίτσελ, ο Ζοσέ Ανιγκό ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας και ο ίδιος ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή του, για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ (5/4).

Έκπληξη αποτελεί η παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ξεπέρασε νωρίτερα τον τραυματισμό του και ως εκ τούτου ετοιμάζεται για την επιστροφή του. Παράλληλα, παρών θα είναι και ο Παπέ Σισέ, με τον Σενεγαλέζο να «εκμεταλλεύεται» την κακή ψυχολογική κατάσταση του Ρέτσου - ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής - και τον τραυματισμό του Μπα, ούτως ώστε να γυρίσει στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.