«Δεν βλέπω τίποτα...»: Το βίντεο «τρολάρισμα» της ΑΕΚ για τον Κουλμπάκοφ στο Tik Tok (vid)

Αλεξέι Κουλμπάκοφ

i

© Intime

«Δεν βλέπω τίποτα...»: Το βίντεο «τρολάρισμα» της ΑΕΚ για τον Κουλμπάκοφ στο Tik Tok (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:04 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 04.04.2023

Ο Κουλμπάκοφ ήταν πρωταγωνιστής στην Τούμπα και με αφορμή το ακυρωθέν της γκολ, η ΑΕΚ θέλησε να... τρολάρει τον ρέφερι μέσω ενός βίντεο στο Tik Tok.

O Αλεξέι Κουλμπάκοφ αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή στην αναμέτρηση της Τούμπας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, κυρίως για το ακυρωθέν γκολ του Νορντίν Άμραμπατ στο 7ο λεπτό. Ο ίδιος καταλόγισε ένα φάουλ υπερ των Θεσσαλονικιών που σήκωσε αρκετή κουβέντα, κυρίως για το αν υπάρχει ή όχι, καθώς και την έντονη διαμαρτυρία των φιλοξενούμενων.

Μετά το παιχνίδι η Ένωση τοποθετήθηκε επί της διαιτησίας μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της, Τάσου Τσατάλη, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Το διαιτητικό έγκλημα του Κουλμπάκοφ, για το οποίο δεν μπόρεσε να αρθρώσει απέναντι μας έστω μια λέξη ως δικαιολογία και τόσες ώρες μετά κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει ως διαιτητική απόφαση, μπορούσε να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια μας όλη την σεζόν. Και φυσικά μπορούσε να τινάξει στον αέρα όλο το πρωτάθλημα».

Λίγα 24ωρα μετά το επίμαχο παιχνίδι, λοιπόν, η ΑΕΚ... ξαναχτύπησε με ένα βίντεο στο Tik Tok, το οποίο σκοπό είχε να «τρολάρει» τον Λευκορώσο για τις αποφάσεις του. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν σε επανάληψη την επίμαχη μάχη, με το βίντεο να συνοδεύεται από την φράση: «Δεν βλέπω είμαι τυφλός»