Με Μελισσανίδη η ΑΕΚ στον Βόλο

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

Δημήτρης Μελισσανίδης/©intime

Με Μελισσανίδη η ΑΕΚ στον Βόλο

Κώστας Τσίλης 20:38 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:09 - 03.04.2023

Ο Μελισσανίδης θα δώσει το «παρών» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Τετάρτη, στο ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο

Το περασμένο Σάββατο ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα λίγο πριν το τέλος της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ και ζήτησε το διπλό στην Τούμπα. 

Τώρα η Ένωση έχει μπροστά της ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Αλλά αυτή την φορά ο Μελισσανίδης δεν θα ξεπροβοδίσει την αποστολή της ομάδας από την παραμονή, αλλά θα την ακολουθήσει στο ματς. 

Τι άλλο να κάνει ο Αλμέιδα, σπαθιά να καταπιεί;

Τι άλλο να κάνει ο Αλμέιδα, σπαθιά να καταπιεί;

Με την ΑΕΚ, κυρίως σε επίπεδο νοοτροπίας και προσέγγισης του ματς, που εμφάνισε στην Τούμπα ο Αργεντινός κατάφερε στη δυσκολότερη φετινή συνθήκη για τον ίδιο και την ομάδα του να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη, όποιος δεν έχει καταλάβει την αξία και τη δουλειά του Αργεντινού κοιτάζει...με τα μάτια του κλειστά!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναμένεται να δώσει το παρών την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για να παρακολουθήσει από τις εξέδρες το παιχνίδι απέναντι στον Βόλο. Είναι η πρώτη φορά που ο Μελισσανίδης θα βρεθεί σε εκτός έδρας παιχνίδι της Ένωσης, εκτός Αττικής. 

Είχε δώσει το «παρών», εκτός από τα ματς στην «OPAP Arena» και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Πάντως η απόφαση του Μελισσανίδη να ταξιδέψει στον Βόλο, δείχνει πλέον και το πόσο πολύ θέλει να στηρίξει την ομάδα, στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.