«Θηρίο» ο Φερνάντες, θέλει να μπει στην αποστολή της ΑΕΚ για τον Βόλο
i

Πάολο Φερνάντες/©intime

«Θηρίο» ο Φερνάντες, θέλει να μπει στην αποστολή της ΑΕΚ για τον Βόλο

Κώστας Τσίλης 18:12 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 03.04.2023

Ο Φερνάντες παρόλο που χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση ρουτίνας στην καρδιά, δεν θέλει με τίποτα να χάσει το ματς της ΑΕΚ στον Βόλο την Τετάρτη

Μπορεί ο Πάολο Φερνάντες μόλις πριν από μερικές ημέρες να έκανε μια μικροεπέμβαση στην καρδιά για να διορθωθούν κάποιες αρρυθμίες. Μάλιστα ήθελε να το δημοσιοποιήσει ο ίδιος. Ωστόσο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν θέλει να χάσει ούτε ένα παιχνίδι της ΑΕΚ. Ζήτησε να μπει στις προπονήσεις στα Σπάτα ήδη από αύριο και θέλει να μπει και στην αποστολή για το ματς με τον Βόλο την Τετάρτη. 

Είναι αλήθεια πως η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Φερνάντες, ήταν ρουτίνας. Και αυτό είναι κάτι που δίνει την δυνατότητα στον Ισπανό, να μπει άμεσα στις προπονήσεις. Παρόλα αυτά, ο Φερνάντες θέλει να φορτσάρει από την πρώτη μέρα κιόλας που θα επιστρέψει στα Σπάτα, ώστε να μπει ακόμα και στην αποστολή που θα ταξιδέψει για τον Βόλο. Κάτι που δεν αποκλείεται, με δεδομένο πως ο Φερνάντες ουσιαστικά μέχρι και την περασμένη Τετάρτη, έκανε προπόνηση σε φουλ ρυθμούς στα Σπάτα.