Ό,τι έγινε στην Θεσσαλονίκη για την ΑΕΚ, έμεινε στην Θεσσαλονίκη
i

ΑΕΚ, πανηγυρισμοί/©intime

Ό,τι έγινε στην Θεσσαλονίκη για την ΑΕΚ, έμεινε στην Θεσσαλονίκη

Κώστας Τσίλης 13:09 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 03.04.2023

Η ΑΕΚ επέστρεψε σήμερα από την Θεσσαλονίκη, πήγε κατευθείαν για προπόνηση, το κεφάλαιο νίκη στην Τούμπα έκλεισε και το μόνο που έμεινε είναι η άλυτη απορία για το γκολ που ακυρώθηκε

Προφανώς και τη νίκη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, όλοι στην ΑΕΚ την πανηγύρισαν με την ψυχή τους και μετά την λήξη του ματς μέσα στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια. Τα πανηγύρια δεν συνεχίστηκαν μετά και στο ξενοδοχείο, αλλά η αλήθεια είναι πως η ατμόσφαιρα όπως ήταν απολύτως λογικό, ήταν πανηγυρική. Όμως κυρίως για τον Ματίας Αλμέιδα αλλά και τους ποδοσφαιριστές του, όλα αυτά έμειναν στην... Θεσσαλονίκη. 

Το κεφάλαιο "νίκη στην Τούμπα", ο Αργεντινός τεχνικός και οι παίκτες της ΑΕΚ το έκλεισαν αμέσως μόλις μπήκαν σήμερα στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα. Ο βασικός λόγος που η αποστολή της ομάδας δεν επέστρεψε χθες μετά το ματς απευθείας στην Αθήνα, ήταν προκειμένου να ξεκουραστούν οι παίκτες όσο το δυνατόν καλύτερα. Με δεδομένο πως υπάρχει ματς την Τετάρτη και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα ρεπό, ο Αλμέιδα προτίμησε να διανυκτερεύσουν οι παίκτες στην Θεσσαλονίκη και πιο ξεκούραστοι να ταξιδέψουν σήμερα και να πάνε κατευθείαν στα Σπάτα για προπόνηση.

Το πιο δυνατό ουρλιαχτό της αγέλης του Αλμέιδα και του αρχηγού της
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:01 - 02.04.2023

Το πιο δυνατό ουρλιαχτό της αγέλης του Αλμέιδα και του αρχηγού της

Άγνωστο αν η νίκη στην Τούμπα ήταν τίτλου για την ΑΕΚ, Σίγουρα όμως ήταν, το πιο δυνατό ουρλιαχτό της αγέλης του Αλμέιδα και ακούστηκε σ’ όλη την ποδοσφαιρική επικράτεια. Γράφει ο Κώστας Τσίλης.

Όμως ακόμα και σημειολογικά, το γεγονός πως η αποστολή επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα, βοηθά προς την κατεύθυνση να κλείσει το κεφάλαιο "Τούμπα" και να ανοίξει άμεσα αυτό που λέει "Βόλος". Ο Αλμέιδα ξέρει πως δεν υπάρχει χρόνος να μείνει η ΑΕΚ σ' όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει μόλις δυο μέρες για να προετοιμαστεί για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό. Το μόνο που ίσως έμεινε από το χθεσινό παιχνίδι ακόμα και σήμερα ως κουβέντα ανάμεσα στους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι απορία για το γκολ του Άμραμπατ που ακυρώθηκε. Αλλά αυτό μάλλον θα αργήσει να... ξεχαστεί. Κυρίως διότι στην ΑΕΚ παραμένει το... μυστήριο. 

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ακόμα και μετά την λήξη του ματς, προσπαθούσαν να μάθουν από τον Κουλμπάκοφ, ακόμα και στο πλαίσιο μιας ήρεμης ποδοσφαιρικής συζήτησης, τον λόγο που ακυρώθηκε αυτό το γκολ. Αλλά και πάλι δεν πήραν καμία απάντηση από τον Λευκορώσο διαιτητή. Επομένως ήταν λογικό να συνεχίζουν να το συζητούν.