Τσατάλης: «Μετά απ’ αυτό που είδαμε με Κουλμπάκοφ, τίποτα δεν είναι απίθανο»

Τσατάλης: «Μετά απ’ αυτό που είδαμε με Κουλμπάκοφ, τίποτα δεν είναι απίθανο»

Κώστας Τσίλης 14:05 - 03.04.2023

Στην ΑΕΚ παρά τη νίκη στην Τούμπα, δεν έχουν σκοπό να ξεχάσουν την διαιτησία του Κουλμπάκοφ, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από την τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ

Προφανώς για την ΑΕΚ αυτό που μετράει είναι η πολύ κομβική νίκη μέσα στην Τούμπα. Όμως από την άλλη μεριά, η φάση με το γκολ του Άμραμπατ που ακυρώθηκε, εξακολουθεί να αποτελεί από τα βασικά θέματα συζήτησης μέσα στην ομάδα. Λόγω του… μυστηρίου που το καλύπτει. Βλέπετε, ο διαιτητής Κουλμπάκοφ, ούτε στις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΑΕΚ στο ημίχρονο, ούτε στις ήρεμες συζητήσεις μετά το τέλος του ματς, ήταν σε θέση να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Για την ΑΕΚ παραμένει σοβαρό ζήτημα η ακύρωση αυτού του γκολ και η διαιτησία του Κουλμπάκοφ. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από την τοποθέτηση που έκανε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Τάσος Τσατάλης

Το πιο δυνατό ουρλιαχτό της αγέλης του Αλμέιδα και του αρχηγού της
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:01 - 02.04.2023

Το πιο δυνατό ουρλιαχτό της αγέλης του Αλμέιδα και του αρχηγού της

Άγνωστο αν η νίκη στην Τούμπα ήταν τίτλου για την ΑΕΚ, Σίγουρα όμως ήταν, το πιο δυνατό ουρλιαχτό της αγέλης του Αλμέιδα και ακούστηκε σ’ όλη την ποδοσφαιρική επικράτεια. Γράφει ο Κώστας Τσίλης.

«Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε την φάση του 7΄.

Το διαιτητικό έγκλημα του Κουλμπάκοφ, για το οποίο δεν μπόρεσε να αρθρώσει απέναντι μας έστω μια λέξη ως δικαιολογία και τόσες ώρες μετά κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει ως διαιτητική απόφαση, μπορούσε να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια μας όλη την σεζόν. Και φυσικά μπορούσε να τινάξει στον αέρα όλο το πρωτάθλημα.

Από την κατάσταση που θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί, σίγουρα οι βασικοί ωφελημένοι θα ήταν όσοι απαξιώνουν αυτό το πρωτάθλημα. Όσοι προσπαθούν να το εξευτελίσουν συντονισμένα και καθημερινά κι έχουν δείξει πως θα ήθελαν να το δουν να τινάζεται στον αέρα, εφόσον δεν μπορέσουν να πετύχουν κάτι αγωνιστικά.

Η εξωφρενική απόφαση του Κουλμπάκοφ, πέρα από όλα τ΄άλλα, κυρίως ήρθε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αποκλείσει την χρήση του VAR. Κι αυτό πλέον τα λέει όλα.

Όλη η συστηματική εκστρατεία προπαγάνδας και λάσπης γύρω από το θέμα των διαιτητών στα play offs, οι εξωθεσμικές παρεμβάσεις που ακολουθούν τα βήματα αυτής της προπαγάνδας, οι καταγγελίες του αρχιδιαιτητή για τον elite - «φάντασμα» που αυτοπροτάθηκε, φυσικά και δημιουργούν τεράστια ανησυχία για το τι μπορεί να βρίσκεται μπροστά μας, προκειμένου να υπονομευτεί η ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος. Μετά από αυτό που είδαμε από τον Κουλμπάκοφ τίποτα δεν είναι απίθανο.

Αφού έγινε αυτό δεν υπάρχει κάτι που δε μπορούμε να δούμε, κάτι που μπορούμε να αποκλείσουμε».