Νέα «πυρά» της ΑΕΚ: «Άθλια η διαιτησία του... ελίτ Κουλμπάκοφ»

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

i

© Intime

Νέα «πυρά» της ΑΕΚ: «Άθλια η διαιτησία του... ελίτ Κουλμπάκοφ»

Sportal newsroom 23:34 - 02.04.2023

Τα αιχμηρά σχόλια για τις διαιτητικές αποφάσεις του Κουλμπάκοφ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας για το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League και έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Παναθηναϊκό.

Παρά την επικράτηση όμως, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολλά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις του Λευκορώσου Κουλμπάκοφ στο παιχνίδι, κάτι το οποίο φρόντισαν να δείξουν με ένα ακόμη ποστάρισμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στα social media.

Αλμέιδα: «Η ΑΕΚ παίζει πάντα το παιχνίδι της και αυτό θα συνεχίσει μέχρι τέλους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:26 - 02.04.2023

Αλμέιδα: «Η ΑΕΚ παίζει πάντα το παιχνίδι της και αυτό θα συνεχίσει μέχρι τέλους»

Ο Αλμέιδα απέφυγε να απαντήσει εαν η νίκη στην Τούμπα είναι μήνυμα τίτλου από την ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του θα συνεχίσει να παίζει μέχρι το τέλος το δικό της ποδόσφαιρο

Συγκεκριμένα, η Ένωση φωνάζει για τη φάση του 7ου λεπτού, που ακυρώθηκε το γκολ του Άμραμπατ, αλλά και για το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντάγκλας Αουγκούστο.

«Ξανά στην κορυφή η ΑΕΚ που άλωσε την Τούμπα με γκολάρα του Αραούχο στο 80' μετά από μαγική ασίστ του Μάνταλου! Η ομάδα του Αλμέιδα ήταν ανώτερη σε όλα και δεν χρειάστηκε να ξεπεράσει μόνο το εμπόδιο του ΠΑΟΚ αλλά και την άθλια διαιτησία του ... ελίτ Λευκορώσου Κουλμπάκοφ που στο 7' δεν μέτρησε γκολ του Αμραμπατ για λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει, ενώ αργότερα δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Ντάγκλας Αουγκούστο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ξανά στην κορυφή η ΑΕΚ που άλωσε την Τούμπα με γκολάρα του Αραούχο στο 80' μετά από μαγική ασίστ του Μάνταλου! Η ομάδα...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Κυριακή, 2 Απριλίου 2023