Ο Νεϊμάρ σε νέα διαμάχη: Απειλεί να μην ταξιδέψει για το ματς με την Ουρουγουάη

Νεϊμάρ

i

©Intime

Ο Νεϊμάρ σε νέα διαμάχη: Απειλεί να μην ταξιδέψει για το ματς με την Ουρουγουάη

Κώστας Τόπας 14:41 - 17.10.2023

Ο Νεϊμάρ τα έχει βάλει με την ομοσπονδία της Βραζιλίας κι απειλεί ότι δεν θα ταξιδέψει για το ματς με την Ουρουγουάη (18/10).

Η απρόσμενη ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Βενεζουέλα στον τελευταίο γύρο της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 είναι, αυτές τις μέρες, το λιγότερο πρόβλημα εντός της ομάδας της Βραζιλίας.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η «Σελεσάο» ήταν ένα απόλυτο χάος έξω από τις τέσσερις γραμμές. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, μετά τον αγώνα, τρεις αστέρες της εθνικής ομάδας οργάνωσαν ένα ιδιωτικό πάρτι με γυναίκες. Ο λόγος για τους Βινίσιους, Ριτσάρλισον και τον Νεϊμάρ, ο οποίος μάλιστα τις τελευταίες μέρες έγινε πατέρας αλλά ξέφυγε ξανά.

Όμως οι διαμάχες γύρω από τον αστέρα της Αλ Χιλάλ δεν σταματούν εδώ. Μετά το τελευταίο σφύριγμα με την Βενεζουέλα, ένας θαυμαστής του πέταξε ποπ κορν στο κεφάλι. Ο Νεϊμάρ έγινε έξω φρενών, τα έβαλε με τους πάντες κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ έβρισε και τον Πρόεδρο της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας.

Το χειρότερο όλων είναι ότι απείλησε να μην ταξιδέψει με την αποστολή της Βραζιλίας για να αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη και εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία του να μην επιστρέψει για την επόμενη ημερομηνία της FIFA, τον Νοέμβριο, που θα περιλαμβάνει αγώνες με την Κολομβία (εκτός) και την Αργεντινή, στο Μαρακανά.

 Ωστόσο, ο Ροντρίγκο υπερασπίστηκε τον συνάδελφό του. «Όσο και αν λένε πάντα άσχημα λόγια για αυτόν, όσοι τον ζουν κοντά ξέρουν ότι είναι τελείως διαφορετικός. Με στεναχωρεί να διαβάζω ορισμένα σχόλια», τόνισε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Ρεάλ.