Οπαδός πέταξε κουβά ποπ-κορν στο κεφάλι του Νεϊμάρ: «Είναι άνθρωπος χωρίς παιδεία» (vid)

Νεϊμάρ

i

PrtScr

Οπαδός πέταξε κουβά ποπ-κορν στο κεφάλι του Νεϊμάρ: «Είναι άνθρωπος χωρίς παιδεία» (vid)

Κώστας Τόπας 11:09 - 13.10.2023

Ενας οπαδός της Βραζιλίας πέταξε ένα κουτί με ποπ-κορν στον Νεϊμάρ, μετά το τέλος του αγώνα με την Βενεζουέλα, με τον αστέρα της Αλ Χιλάλ να εκρήγνυται και να εξαπολύει «γαλλικά».

Τέλος στο απίστευτο σερί της Βραζιλίας έβαλε η Βενεζούελα, η οποία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Προκριματικής φάσης της Νοτίου Αμερικής για το Μουντιάλ του 2026.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, οι οπαδοί της εθνικής Βραζιλίας δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους, πετώντας αρκετά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Ένα από αυτά, ένας κουβάς με ποπ κορν, χτύπησε τον Νεϊμάρ, ο οποίος ήταν εμφανώς έξαλλος και ανταπέδωσε με «γαλλικά» στις εξέδρες.

«Είναι λυπηρό, πολύ λυπηρό. Δεν έρχομαι εδώ για διακοπές, ούτε για βόλτα. Ήρθα για να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο, να παίξω ποδόσφαιρο και να υπερασπιστώ τη χώρα μου», ανέφερε αρχικά ο αστέρας της Αλ Χιλάλ στη μικτή ζώνη, σύμφωνα με το «Globo Esporte».

«Προφανώς είμαστε εκεί κάνοντας το καλύτερο δυνατό και συχνά το αποτέλεσμα δεν φαίνεται, δεν είναι αυτό που περιμένουν οι οπαδοί. Αυτός ο οπαδός που πέταξε τον κουβά, μόλις είδα ότι με χτύπησε και έγινα πολύ νευρικός. Καταδικάζω αυτή τη στάση, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Είναι πολύ κακό για το ποδόσφαιρο και για τους ανθρώπους. Ένας άνθρωπος που κάνει αυτά τα πράγματα δεν είναι μορφωμένος. Δεν μπορώ να εκπαιδεύσω τα παιδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εάν παραπονιέστε τόσο πολύ, θα έπρεπε να είχατε προπονηθεί καλύτερα από εμένα για να είστε στο γήπεδο.

Πιο ήρεμος, ο Νεϊμάρ ανέλυσε το ματς και μετάνιωσε που η Βραζιλία δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε για να διευρύνει το πλεονέκτημά της. «Είναι δύσκολο να μιλήσουμε τώρα. Δεν νομίζω ότι παίξαμε άσχημα, προσπαθήσαμε, κοιτάξαμε και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πήραμε μερικές, αλλά ο τερματοφύλακάς τους Ραφαέλ Ρόμο τα πήγε καλά. Δυστυχώς, είχαν μια ευκαιρία και πήραν ο ισοσταθμιστής. Αυτές οι λεπτομέρειες και αυτά τα λάθη είναι κάτι που προσπαθούμε να διορθώσουμε για να μην καταλήξουμε να εκπλαγούμε όπως σήμερα», κατέληξε.

Αποθέωση για Μέσι, ο Οταμέντι του φόρεσε με το ζόρι το περιβραχιόνιο του αρχηγού (vids)
WORLD CUP

10:43 - 13.10.2023

Αποθέωση για Μέσι, ο Οταμέντι του φόρεσε με το ζόρι το περιβραχιόνιο του αρχηγού (vids)

Ο Νικολάς Οταμέντι αμέσως μετά την είσοδό του Λιονέλ Μέσι στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την Παραγουάη έσπευσε στο πλευρό του «Pulga» για να του περάσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν ήθελε.

Να σημειωθεί ότι, με αυτό το αποτέλεσμα, η Βραζιλία -που έχει πλέον 7 βαθμούς- ξεπέρασε την Αργεντινή με 9 στην πρόκριση στο Μουντιάλ του 2026.