Η Βενεζουέλα «σόκαρε» τη Βραζιλία - Σταμάτησε το απίστευτο εντός έδρας σερί της στα Προκριματικά!

Βραζιλία - Βενεζουέλα

i

©conmebol

Η Βενεζουέλα «σόκαρε» τη Βραζιλία - Σταμάτησε το απίστευτο εντός έδρας σερί της στα Προκριματικά!

Κωνσταντίνος Ζήκος 09:39 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 13.10.2023

Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα απέσπασε η Βενεζουέλα απέναντι στην Βραζιλία, σε αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής για την προκριματική φάση της Νοτίου Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, καταρρίπτοντας το εντός έδρας σερί νικών που διατηρούσε η Βραζιλία.

Τέλος στο απίστευτο σερί της Βραζιλίας έβαλε η Βενεζούελα, η οποία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Προκριματικής φάσης της Νοτίου Αμερικής για το Μουντιάλ του 2026.

Η Βραζιλία είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να επικρατήσει. Σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στην «Arena Pantanal» στην Κουιάμπα, στο Μάτο Γκρόσο της Βραζιλίας, οι πέντε φορές πρωταθλητές κόσμου, έμειναν στην ισοπαλία με τη Βενεζουέλα και έτσι «χάλασαν» το εντυπωσιακό σερί των 15 εντός έδρας νικών στη προκριματική φάση του Μουντιάλ.

Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της Βενεζουέλας απέναντι στους Βραζιλιάνους στα τελευταία 12 μεταξύ τους παιχνίδια, στα οποία δεν μετράει καμία νίκη, αλλά 10 ήττες.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, η Βραζιλία κατάφερε να προηγηθεί στο 50ο λεπτό, έπειτα από γκολ του κεντρικού αμυντικού της Άρσεναλ, Γκάμπριελ και αμέσως πίεσε και για ένα δεύτερο τέρμα που θα «κλείδωνε» την νίκη. Αυτή η νίκη δεν ήρθε ποτέ, αφού οι φιλοξενούμενοι, βρήκαν γκολ ισοφάρισης στο 85ο λεπτό, με γκολ-ψαλιδάκι του Έντουαρντ Μπέγιο. Ο 28χρονος είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, μόλις έξι λεπτά πριν σκοράρει.

Όλα τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής: 

Κολομβία - Ουρουγουάη 2-2 
Βολιβία - Εκουαδόρ 1-2
Αργεντινή - Παραγουάη 1-0 
Χιλή - Περού 2-0 
Βραζιλία - Βενεζουέλα 1-1

Φορτσάτη για Euro η Αλβανία, συνεχίζει να το παλεύει η Πολωνία
EURO

23:43 - 12.10.2023

Φορτσάτη για Euro η Αλβανία, συνεχίζει να το παλεύει η Πολωνία

Η Αλβανία συνεχίζει τον δρόμο της προς το Euro, προσπερνώντας το εμπόδιο της Τσεχίας με 3-0. Την ίδια ώρα, η Πολωνία επέστρεψε στις νίκες και με ματς περισσότερο παραμένει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης.