O Nεϊμάρ θέλει να γυρίσει στη Σάντος πριν το Μουντιάλ του 2026!

Νεϊμάρ

i

©printscreen

O Nεϊμάρ θέλει να γυρίσει στη Σάντος πριν το Μουντιάλ του 2026!

Κωνσταντίνος Ζήκος 19:59 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 26.09.2023

Παρά το γεγονός ότι ο Νεϊμάρ πήγε μόλις το φετινό καλοκαίρι στη Σαουδική Αραβία για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ σκέφτεται από τώρα το επόμενο βήμα της καριέρας του, με την επιστροφή στη Σάντος και τη Βραζιλία να αποτελεί προτεραιότητα για εκείνον.

Ο Νεϊμάρ αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι από τη Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη πρόταση των 90 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε η Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία στους Παριζιάνους για να τον αποκτήσουν. Παρά το γεγονός ότι μόλις πραγματοποίησε μια νέα μεταγραφή, ο Βραζιλιάνος σκέφτεται ήδη το επόμενο βήμα και την επιστροφή στη χώρα του και τη πρώην ομάδα του, τη Σάντος.

Όπως αναφέρει γνωστός δημοσιογράφος της Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ σκέφτεται την επιστροφή στην ομάδα που ξεκίνησε τα «ποδοσφαιρικά του βήματα» και μάλιστα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Tον Φεβρουάριο, θα κλείσει τα 32 του χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι στο Μουντιάλ θα διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του.

Στη Σαουδική Αραβία, έχει καταγράψει ήδη τρείς συμμετοχές με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ, χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα. Αντιθέτως, έχει μοιράσει δύο ασίστ στους νέους του συμπαίκτες. Ο Βραζιλιάνος φανερώνει με τη στάση του τη θέληση να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε το βήμα για να παέι στη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2013.

Ο Νεϊμάρ διέψευσε τις φήμες περί κόντρας με τον προπονητή του: «Ψέματα!»
REST OF THE WORLD

11:07 - 26.09.2023

Ο Νεϊμάρ διέψευσε τις φήμες περί κόντρας με τον προπονητή του: «Ψέματα!»

Ενώ τα Μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ήδη εντάσεις μεταξύ του Νεϊμάρ και του Ζόρζε Ζεσούς, του προπονητή του στην Αλ Χιλάλ σε σημείο που ο Βραζιλιάνος ζήτησε την απομάκρυνσή του από τον πάγκο, ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν το διέψευσε.

Στη Σάντος αγωνίστηκε 139 φορές συνολικά, πετυχαίνοντας 72 γκολ και 37 ασίστ. Το εντυπωσιακό όμως στοιχείο της θητείας του στην βραζιλιάνικη ομάδα είναι ότι κατέγραψε τα παραπάνω εντυπωσιακά νούμερα από την ηλικία των 17 ετών μέχρι εκείνη των 21.