Ο Νεϊμάρ διέψευσε τις φήμες περί κόντρας με τον προπονητή του: «Ψέματα!»

Νεϊμάρ

i

© PrtScr

Ο Νεϊμάρ διέψευσε τις φήμες περί κόντρας με τον προπονητή του: «Ψέματα!»

Κώστας Τόπας 11:07 - 26.09.2023

Ενώ τα Μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ήδη εντάσεις μεταξύ του Νεϊμάρ και του Ζόρζε Ζεσούς, του προπονητή του στην Αλ Χιλάλ σε σημείο που ο Βραζιλιάνος ζήτησε την απομάκρυνσή του από τον πάγκο, ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν το διέψευσε.

Ο Νεϊμάρ πίστευε ότι θα έβρισκε ένα πιο ειρηνικό κλίμα γύρω του στη Σαουδική Αραβία, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει. Ενώ ο πρώην παίκτης της Παρί έχει παίξει μέχρι στιγμής τρεις αγώνες με την Αλ-Χιλάλ (δύο ισοπαλίες, μία νίκη), αρκετά ΜΜΕ -ιδιαίτερα στην Ισπανία- αναφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε εντάσεις με τον προπονητή του, τον Πορτογάλομ Ζόρζε Ζεσούς. Τόσο που ο «Νέι» θα ζητούσε την αποχώρηση του τεχνικού. Μόνο που σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

«Ολα είναι ψέματα»

Απαντώντας αυτή τη Δευτέρα σε μια ανάρτηση στο Instagram που μεταδίδει αυτή τη φήμη, ο Νεϊμάρ αποκάλυψε την αλήθεια . «Ψέματα», λέει. «Πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε αυτά τα πράγματα. Σελίδες όπως αυτή, με εκατομμύρια συνδρομητές, δεν μπορούν να συνεχίσουν να δημοσιεύουν ψεύτικες ειδήσεις. Με όλο τον σεβασμό στον κόσμο, σας ζητώ να το σταματήσετε. Είναι πολύ ασεβές».

Ο Νεϊμάρ πουλήθηκε από την Παρί στην Αλ-Χιλάλ έναντι 90 εκατομμυρίων ευρώ στα μέσα Αυγούστου. Ωστόσο τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν ιδανικά για τον ίδιο. Αρχικά τραυματίστηκε, μπόρεσε να κάνει τα πρώτα του αγωνιστικά βήματα με τη νέα του ομάδα, στις 15 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια σχεδόν έπαιξε έναν αγώνα στο Champions League της Ασίας. Δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα, ενώ η Αλ-Χιλάλ είναι δεύτερη στη Σαουδική Pro League, με έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Αλ-Ιτιχάντ.