Σάλος με Νεϊμάρ: Έγκυος η σύντροφός του κι εκείνος έκανε... πάρτι με δύο γυναίκες

Σάλος με Νεϊμάρ: Έγκυος η σύντροφός του κι εκείνος έκανε... πάρτι με δύο γυναίκες

Sportal newsroom 19:40 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 19.09.2023

Ξανά στο προσκήνιο ο Νεϊμάρ για τους... λάθους λόγους. Ο Βραζιλιάνος αστέρας εθεάθη να διασκεδάζει σε κλαμπ με δύο γυναίκες, την ώρα που η σύντροφος του είναι έγκυος.

Μερικές ώρες μετά την ισοπαλία 1-1 της Αλ Χιλάλ με την Ναβμπαχόρ στο Ασιατικό Champions League, ο Νεϊμάρ εντοπίστηκε από τον φακό σε κλαμπ στην Ισπανία, με την παρέα δύο γυναικών, δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις.

Πέρα από το γεγονός, ότι δεν έχει πετύχει γκολ στο ξεκίνημα του με την Αλ Χιλάλ και ότι το αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα από το Ουζμπεκιστάν ήταν πολύ αρνητικό και προκάλεσε ήδη γκρίνια στην ομάδα της Αραβίας, ο Νεϊμάρ έχει να... λογοδοτήσει απέναντι στη σύντροφο του η οποία κυοφορεί το παιδί του.

Όλα αυτά, λίγες μέρες μετά την ανάρτηση της στα σόσιαλ μίντια, όπου έγραψε χαρακτηριστικά «Αν δεν είσαι πιστός σε αυτούς που στάθηκαν δίπλα σου κάθε μέρα, δεν θα είσαι πιστός σε κανέναν». Τα λόγια αυτά, όπως ήταν αναμενόμενο, ερμηνεύτηκαν ως επίθεση προς τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος έχει βεβαρημένο παρελθόν, με αρκετά νυχτοπερπατήματα, τα οποία μάλιστα έχουν γίνει γνωστά στη μέλλουσα μητέρα του παιδιού του.

Οι δυό τους μάλιστα, είχαν χωρίσει προσωρινά στις αρχές του 2022, όταν είχε μαθευτεί ότι ο «Νέι» έριχνε τα δίχτυα του σε αρκετές ινφλουένσερς στο Instagram. Βέβαια, είχε ακολουθήσει δημόσια απολογία του παίκτη της Αλ Χιλάλ, σε συνδυασμό με τα νέα της εγκυμοσύνης λίγους μήνες αργότερα.

Τώρα με τα νέα αυτά δεδομένα, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της Μπρούνα Μπιανκάρντι και αν θα δώσει εκ νέου συγχωροχάρτι στον Νεϊμάρ...