Ο Νεϊμάρ προκαλεί ήδη προβλήματα στη Σαουδική Αραβία - Ζητάει την απόλυση του Ζόρζε Ζεσούς

Νεϊμάρ - Ζεσούς

i

©prtscr

Ο Νεϊμάρ προκαλεί ήδη προβλήματα στη Σαουδική Αραβία - Ζητάει την απόλυση του Ζόρζε Ζεσούς

Ορέστης Καδδάς 13:59 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 24.09.2023

Η ζωή στη Σαουδική Αραβία δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Νεϊμάρ. Τσακώθηκε με τον προπονητή του, Ζόρζε Ζεσούς και φέρεται να ζήτησε την απομάκρυνσή του.

Ο Νεϊμάρ σύμφωνα με ρεπορτάζ  του «Sport Italia», αλλά και διαφόρων media της Σαουδικής Αραβίας έχει ήδη ξεκινήσει να δημιουργεί προβλήματα στην Αλ Χιλάλ. Συγκεκριμένα μεταδίδεται ότι μετά τον αγώνα για το Asian Champions League κόντρα στην Ναβμπαχόρ από το Ουζμπεκιστάν ο Βραζιλιάνος λογομάχησε έντονα με τον προπονητή του Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος του άσκησε έντονη κριτική για την απόδοσή του αλλά και τη συμπεριφορά του.  

Ο «Νέι» κατά τη διάρκεια του αγώνα κινδύνευσε να αποβληθεί, καθώς έσπρωξε αντίπαλο του και στη συνέχεια κλότσησε την μπάλα πάνω του, αλλά για καλή του τύχη δέχθηκε μόνο την κίτρινη κάρτα. Ακόμα η εικόνα του ήταν αρκετά μέτρια με τον ίδιο να λειτουργεί αρκετά ατομιστικά σε πολλές περιπτώσεις. 

Μετά το περιστατικό με τον Πορτογάλο προπονητή λέγεται ο ότι ο 31χρόνος ζήτησε την απόλυση του. Μάλιστα υπάρχουν ρεπορτάζ ότι άτομα από το στρατόπεδο της Αλ Χιλάλ βρέθηκαν με τον πρώην προπονητή της Μπενφίκα και της Φενέρμπαχτσε, μεταξύ άλλων, και του είπαν πως εφόσον δεν βελτιωθούν η εικόνα της ομάδας θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. 

Ο Νεϊμάρ πήγε το καλοκαίρι στην Αλ Χιλάλ, με την ομάδα από το Ριάντ να δίνει 90 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να τον κάνει δικό της για δύο χρόνια, με την δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα έναν.