Ο Ντράξλερ μίλησε ανοιχτά για τη μεταγραφή του στο Κατάρ

Γιούλιαν Ντράξλερ

Ο Ντράξλερ μίλησε ανοιχτά για τη μεταγραφή του στο Κατάρ

Ιάσονας Τσίλης 11:28 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 22.09.2023

Αυτό που, όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι συνεχίζουν την καριέρα τους στο Κατάρ φοβούνται να πουν, παραδέχθηκε ο Γιούλιαν Ντράξλερ αναφορικά με τη μεταγραφή του στην Αλ Αχλί, λέγοντας ότι τα χρήματα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του.

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ, έπειτα από έξι χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, αποφάσισε να αποχωρήσει από το σύλλογο και να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Η Παρί είχε ανάγκη να βελτιώσει τα οικονομικά της και ο Γερμανός δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε στην ομάδα, οπότε η μεταγραφή του στην Αλ Αχλί ήταν μονόδρομος.

Ο ίδιος, μίλησε στη Γερμανική «Bild» και είπε μεταξύ άλλων ότι το οικονομικό κομμάτι έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο στην απόφαση του. «Θα μπορούσα να πω ότι, μετά από 12 χρόνια στην Ευρώπη, το μόνο που με νοιάζει είναι να γνωρίσω μια νέα κουλτούρα, να αποκτήσω μια νέα διεθνή εμπειρία και να συμμετάσχω σε ένα project που γίνεται στον αραβικό κόσμο», δήλωσε αρχικά.

Σπόντα κατά της Παρί από τον Μέσι: «Ήμουν ο μόνος που δεν πήρα αναγνώριση μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ»
LIGUE 1

18:50 - 21.09.2023

Σπόντα κατά της Παρί από τον Μέσι: «Ήμουν ο μόνος που δεν πήρα αναγνώριση μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ»

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε... υπονοούμενα για την Παρί Σεν Ζερμέν, λέγοντας πως ήταν ο μόνος παίκτης στην ομάδα που δεν πήρε αναγνώριση για την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή.

«Ακόμα κι αν αυτά τα θέματα είναι ειλικρινά αληθινά, όμως, θα έλεγα ψέματα εάν υποστήριζα ότι η οικονομική πτυχή δεν ήταν επίσης καθοριστική σε αυτή μου την απόφαση. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως αυτό το νέο οικονομικό πλαίσιο μου πρόσφερε ακόμη περισσότερες επιλογές, τόσο για την οικογένεια μου, όσο και για άλλα πράγματα εκτός ποδοσφαίρου», συμπλήρωσε ο 29χρονος.