«Ο Μαρσέλο βρήκε ξανά τη... νιότη του στη Φλουμινένσε»

Ο Μαρσέλο

i

© Intime

«Ο Μαρσέλο βρήκε ξανά τη... νιότη του στη Φλουμινένσε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:23 - 06.10.2023

Τον καλό του εαυτό φαίνεται να βρήκε στη Βραζιλία ο Μαρσέλο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ΜΜΕ από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Στον Ολυμπιακό η θητεία του Μαρσέλο ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Το καλοκαίρι του 2022 ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Ελλάδα κουβαλώντας ένα πλούσιο βιογραφικό και ο κόσμος της ομάδας ήταν ενθουσιασμένος με την άφιξή του. Ωστόσο, ο ίδιος δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και με εξαίρεση κάποιες καλές εμφανίσεις αποτέλεσε ένα... βαρίδι στο ρόστερ του συλλόγου. 

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2023, λοιπόν, ο έμπειρος αμυντικός αποχώρησε από τον Πειραιά και περίπου μία εβδομάδα αργότερα συμφώνησε με την Φλουμινένσε, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2024. Τι ρίσκο μεγάλο για το κλαμπ, ωστόσο σύμφωνα με βραζιλιανικό ΜΜΕ η ομάδα ανταμείφθηκε τελικά.

Πιο αναλυτικά, σε αφιέρωμά της, η ιστοσελίδα «Plano Deportivo» υποστήριξε πως ο Μαρσέλο βρήκε ξανά την ποδοσφαιρική του... νιότη στο κλαμπ της πατρίδας του. «Ο Μαρσέλο κέρδισε τον χαρακτήρα "πολεμιστή" στη Φλουμινένσε. Ο εξτρέμ ήταν θεμελιώδης στη νίκη της ομάδας του Ρίο, αφήνοντας  την άμυνα και τοποθετώντας τον εαυτό του στο κέντρο του γηπέδου ως δημιουργός του παιχνιδιού της ομάδας του Φερνάντο Ντινίζ», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα.

Θυμίζουμε πως ο Μαρσέλο ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Ελλάδα έχοντας 10 συμμετοχές (5 στο πρωτάθλημα, 3 στο Europa League και 2 στο Κύπελλο) και τρία γκολ, όλα κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Ο Βραζιλιάνος μπακ αγωνίστηκε συνολικά 332 λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.