Δεν γίνεται να μην πάρει στόπερ τον Γενάρη ο Ολυμπιακός!

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Δεν γίνεται να μην πάρει στόπερ τον Γενάρη ο Ολυμπιακός!

Οι δύο επιλογές που σηκώνουν κουβέντα και το βάρος στους… παλιότερους.

Και κάπως έτσι, στην ατζέντα ήρθε η ανάλυση για τους στόπερ του Ολυμπιακού. Με πέντε γκολ παθητικό σε δύο ματς άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να αισθάνονται και… άνετα. Έχουν πάρει ένα βαθμό και τα λάθη τους, τους έχουν κοστίσει σε μεγάλο βαθμό. Σε αυτή τη διαδρομή, έχουν παίξει τέσσερις παίκτες στη θέση του στόπερ. Με πιο βασικό τον Ρέτσο, είδαμε βασικό με την Φράιμπουργκ τον Φρέιρε και χθες με την Μπάτσκα Τόπολα τον Ντόη. Και χθες, είδαμε να μπαίνει αλλαγή και ο Πορόζο.

Αυτή τη στιγμή, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη για τον Ολυμπιακό να μην πάρει στόπερ τον Γενάρη. Δεν γίνεται… Κι αυτό, γιατί οι δύο νέες μεταγραφές, έχουν σηκώσει ήδη μεγάλη κουβέντα. Πολλοί αναρωτιούνται για το αν ο Νίκολας Φρέιρε μπορεί να εξελιχθεί στον ηγέτη αυτής της άμυνας. Μέχρι στιγμής, δεν δείχνει να μπορεί να κερδίσει αυτό το ρόλο, ήρθε και ο τραυματισμός του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον αναμονή για το πότε θα επιστρέψει.

Από το 0 στο 100, δεν γίνεται
RED DUCKLING

11:20 - 06.10.2023

Από το 0 στο 100, δεν γίνεται

Ένα άνετο διπλό που κατέληξε σε γκέλα, οι αλλαγές του προπονητή, η σεζόν που έχει πολύ δρόμο και πολλά σκαμπανεβάσματα. Γράφει ο Red Duckling.

Ο Πορόζο, είναι ξεκάθαρο πως είναι άπειρος γι’ αυτό το επίπεδο. Όταν αποκτήθηκε, παρουσιάστηκε σαν πιο ελκυστικό πρότζεκτ από Σισέ και Μπα, αλλά τα πρώτα δείγματα, δεν δείχνουν κεντρικό αμυντικό που μπορεί να εμπιστευθεί αμέσως ο προπονητής. Φρέιρε και Πορόζο, ήταν επιλογές του Αντόνιο Κορδόν και με τη σύμφωνη γνώμη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Μπορούν να σηκώσουν το βάρος στο επόμενο διάστημα; Τα ματς θα δείξουν… Όσο αυτοί, όμως, δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά, μοιραία όλα οδηγούν στους… παλιότερους, Ρέτσο και Ντόη. Με όλα τα παραπάνω δεδομένα, θεωρώ πως ο Ολυμπιακός ψάχνεται ήδη στην αγορά για στόπερ, να δει πως μπορεί να… μαζέψει την κατάσταση στη μεταγραφική περίοδο.