Το αδιανόητα κακό σουτ του Μαρσέλο που έκανε τον σπίκερ να ξεσπάσει σε γέλια (vid)
i

©glomex

Το αδιανόητα κακό σουτ του Μαρσέλο που έκανε τον σπίκερ να ξεσπάσει σε γέλια (vid)

Κώστας Τσιακλής 16:25 - 14.08.2023

Ο Μαρσέλο είχε ένα πολύ κακό σουτ στο παιχνίδι της Φλουμινένσε με τη Γκρέμιο. Η προσπάθεια του ήταν τόσο κακή που έκανε τον εκφωνητή του αγώνα να ξεσπάσει σε γέλια.

Η Φλουμινένσε του Μαρσέλο αντιμετώπισε τη Γκρέμιο του Λουίς Σουάρες σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Η φάση που «έκλεψε» την παράσταση ήταν αναμφίβολα το κακό σουτ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που έκανε τον εκφωνητή να ξεσπάσει σε γέλια.

Ο Μαρσέλο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Φεβρουάριο και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στη Φλουμινένσε. Η ομάδα του Βραζιλιάνου μπακ αντιμετώπισε τη Γκρέμιο του Λουίς Σουάρες για την 19η αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα με το σκορ να είναι 2-1 υπέρ της Γκρέμιο, ο Μαρσέλο προσπάθησε με σουτ εκτός περιοχής να φέρει το ματς στα ίσα ωστόσο το σουτ του ήταν τόσο κακό που κατέληξε σε πλάγιο άουτ. Μάλιστα ο εκφωνητής του αγώνα δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε γέλια ζωντανά στον αέρα. Η στιγμή αυτή όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral. Δείτε το βίντεο:

Για την ιστορία η Φλουμινένσε προηγήθηκε στο 19’ με την προβολή του Τζέρμαν Κάνο. Η Γκρέμιο ισοφάρισε επτά λεπτά αργότερα με τον Μπιτέλο που σκόραρε έπειτα από την εξαιρετική ασίστ του Λουίς Σουάρες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Γκρέμιο πήρε το προβάδισμα και τη νίκη χάρη σε γκολ του Φερέιρα.

Αυτή ήταν η 17η φετινή εμφάνιση του Μαρσέλο με τη Φλουμινένσε και 30η συνολικά. Σε αυτόν τον αριθμό έχει απολογισμό πέντε γκολ, μια ασίστ, εννέα κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη την οποία δέχθηκε φέτος για σκληρό μαρκάρισμα στον αντίπαλο του (του έσπασε το πόδι).

Με τη νίκη της η Γκρέμιο ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς. Η Μποταφόγκο που βρίσκεται στην κορυφή όμως είναι πολύ μακριά αφού έχει 47 βαθμούς. Από την άλλη η Φλουμινένσε έμεινε στην 4η θέση με 31 βαθμούς.