Επιμένει για Μίτροβιτς η Αλ Χιλάλ - Έχει συμφωνήσει με τον παίκτη

Αλεξάνταρ Μίτροβιτς

i

©printscreen

Επιμένει για Μίτροβιτς η Αλ Χιλάλ - Έχει συμφωνήσει με τον παίκτη

Ιάσονας Τσίλης 15:38 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 14.08.2023

Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς είναι η Αλ Χιλάλ, η οποία τα έχει βρει σε όλα με τον Σέρβο και διαπραγματεύεται με τη Φούλαμ.

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, με την Αλ Χιλάλ να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του. Μετά τους Κουλιμπαλί, Ρούμπεν Νέβες, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και φυσικά και τον Νεϊμάρ, οι Σαουδάραβες θέλουν να προσθέσουν άλλον ένα αστέρα της Ευρώπης στο δυναμικό τους.

Ο ίδιος έχει συμφωνήσει με την ομάδα και πλέον όλα είναι στο χέρι της Φούλαμ, η οποία θα αποφασίσει την τύχη του αστέρα της.

Το deal μεταξύ Μίτροβιτς και Αλ Χιλάλ ήταν σχεδόν έτοιμο πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όμως ο ποδοσφαιριστής είχε δεύτερες σκέψεις. Πλέον είναι σίγουρος για την επιλογή του και πιέζει τη Φούλαμ να κλείσει τη μεταγραφή.

Άλλωστε οι «κότατζερς» υπέγραψαν τον Ραούλ Χιμένες, ως αντικαταστάτη του, θεωρώντας δεδομένη τη φυγή του.

Ο Σέρβος φορ, αποτέλεσε το βασικότερο γρανάζι της επιθετικής γραμμής των Λονδρέζων για 5,5 χρόνια, ενώ πέρσι ήταν και αρχηγός της ομάδας. Στην πρώτη του σεζόν, τη βοήθησε να ανέβει στην Premier League, όμως δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία την επόμενη χρονιά.

Την ίδια διαδρομή ακολούθησε την επόμενη διετία καθώς υποβιβάστηκε το 2021, ενώ το 2022 κατάφερε να αγωνιστεί ξανά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, κατακτώντας τον τίτλο στην Championship, με τον ίδιο μάλιστα να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος, ενώ ήταν και πρώτος σκόρερ με 43 γκολ, 14 παραπάνω απ' τον δεύτερο Σολάνκε.

Την περασμένη σεζόν οδήγησε τη Φούλαμ σε πολύ άνετη σωτηρία, με την ομάδα μάλιστα να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό πρώτο μισό, στο οποίο ήταν σε τροχιά Ευρώπης. Της στοίχισε ωστόσο, η ποινή που δέχθηκε ο Μίτροβιτς για την κόκκινη κάρτα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κύπελλο. Ο Σέρβος διεθνής τιμωρήθηκε με 10 αγωνιστικές.

Συνολικά με τη φανέλα της Φούλαμ, έχει πετύχει 109 γκολ σε 190 εμφανίσεις.