Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι θέλει άμεσα τον Μπερνάρ στην Ατλέτικο Μινέιρο!

Μπερνάρ

i

Intime

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι θέλει άμεσα τον Μπερνάρ στην Ατλέτικο Μινέιρο!

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:38 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 12.10.2023

Ο προπονητής ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στον Μπερνάρ να παίξει στο Μουντιάλ του 2014 με τη «σελεσάο», τον καλεί να συναντηθούν ξανά στη Βραζιλία! Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα κάνει λόγο για άμεση κίνηση της Ατλέτικο Μινέιρο για την αγορά του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι δεν είναι ένας τυχαίος προπονητής στην καριέρα του Μπερνάρ. Είναι εκείνος ο οποίος έχρισε διεθνή τον αριστεροπόδαρο άσο του Παναθηναϊκού στις 13 από τις 14 συμμετοχές του με τη «σελεσάο» και τον εμπιστεύτηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, που διοργανώθηκε στη Βραζιλία.

Δυστυχώς, η ταπεινωτική ήττα με 7-1 στον ημιτελικό του Μουντιάλ από τη Γερμανία ήταν το κύκνειο άσμα για αμφότερους. Ο Σκολάρι απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία και ο Μπερνάρ, βασικός σε εκείνο το ματς και έχοντας το φορτίο να αντικαταστήσει τον απόντα Νεϊμάρ, δεν κλήθηκε ξανά.

Έκτοτε, οι δύο άνδρες δεν συνεργάστηκαν ξανά. Ωστόσο, εφόσον ευσταθεί το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Portal do Atleticano», είναι πιθανόν να συναντηθούν εκ νέου και μάλιστα αρκετά σύντομα!

Ο Σκολάρι εργάζεται πλέον στην Ατλέτικο Μινέιρο. Από την οποία αναδείχτηκε ο Μπερνάρ και εξασφάλισε τη μεταγραφή των 25 εκατομμυρίων ευρώ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στην ίδια ομάδα που ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, έχει τονίσει ότι επιθυμεί να επαναπατριστεί.

Στο podcast της ιστοσελίδας που ασχολείται αποκλειστικά με την Ατλέτικο Μινέιρο, ειπώθηκε ότι οι εξελίξεις ενδέχεται να επισπευστούν. Η «Γκάλο» φέρεται διατεθειμένη να κινηθεί για τον Μπερνάρ άμεσα, με σκοπό να τον κλείσει για τον Ιανουάριο.

Η Ατλέτικο Μινέιρο δεν θα περιμένει τη λήξη του συμβολαίου του 30χρονου ποδοσφαιριστή, αλλά θα προτείνει χρήματα στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του. Με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι να έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την άφιξη του Μπερνάρ.

Άλλωστε, ο Μπερνάρ δημιουργεί ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας. Μαζί της είχε πανηγυρίσει το Κόπα Λιμπερταδόρες του 2013 και το καλοκαίρι που βρέθηκε στην πόλη, είχε παρακολουθήσει ένα παιχνίδι και έγινε δεκτός με εκδηλώσεις λατρείας. 

Γενικότερα ο Μπερνάρ δεν περνά απαρατήρητος στη Βραζιλία και έχουν συνδεθεί μαζί του οι Φλαμένγκο, Παλμέιρας, Φλουμινένσε, Κορίνθιανς και Σπόρτ Ρεσίφε. Ωστόσο, όλες αναμένεται να κινηθούν το καλοκαίρι και η Ατλέτικο είναι η πρώτη που εμφανίζεται πρόθυμη να προλάβει τις ανταγωνίστριες της από τον Ιανουάριο. Βέβαια, οι φήμες από την κατάθεση πρότασης απέχουν πολύ, οπότε το μέλλον θα δείξει τι πραγματικά ισχύει...