Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ και η νέα βραζιλιάνικη αναφορά για τον Παλμέιρας

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ και η νέα βραζιλιάνικη αναφορά για τον Παλμέιρας

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:33 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 24.09.2023

Ο Μπερνάρ εντυπωσιάζει ξανά στην Ευρώπη φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ο Άμπελ Φερέιρα φέρεται να τον έχει ζητήσει στην Παλμέιρας.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Μπερνάρ με τον Παναθηναϊκό, έχουν κεντρίσει την προσοχή στην πατρίδα του. Κυρίως στις ομάδες που τον παρακολουθούν με σκοπό να τον προσεγγίσουν από την Πρωτοχρονιά και έπειτα, με ορίζοντα τη λήξη του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή στις 30 Ιουνίου 2024.

Η Παλμέιρας είναι από τις πιο σοβαρά ενδιαφερόμενες και τα βραζιλιάνικα ρεπορτάζ υποστηρίζουν, πως ήδη έχει επαφή με το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπερνάρ. Κάτι που αναφέρθηκε και στο podcast της ιστοσελίδας «otvfoco.com.br».

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν στο 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (vids)
ΜΠΑΣΚΕΤ

10:43 - 24.09.2023

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν στο 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (vids)

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου επί της οποίας και επικράτησε με 80-73 και πήρε την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας τόνισαν πως ο Μπερνάρ ξεχωρίζει με τον Παναθηναϊκό στις διοργανώσεις της UEFA και αποδεικνύει την αξία του στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης. Αυτός ήταν και ο στόχος του ποδοσφαιριστή, όταν άφησε τη Σάρζα της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο προπονητής Άμπελ Φερέιρα έχει εγκρίνει την απόκτηση του Μπερνάρ, εκτιμώντας πως θα προσφέρει στην Παλμέιρας.

Σε ότι αφορά τις υψηλές αποδοχές του 30χρονου μεσοεπιθετικού, οι οποίες αγγίζουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά στον Παναθηναϊκό, δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα. Η πρόεδρος της Παλμέιρας είναι η Λέιλα Περέιρα, μία από τις πιο πλούσιες γυναίκες της Βραζιλίας και χρηματοδοτεί αδρά το club.

Σε προ ημερών δηλώσεις, η επικεφαλής της «Βερντάο» ανέφερε πως θα διατεθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να υλοποιηθούν οι εισηγήσεις του Άμπελ Φερέιρα. Στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και ο Μπερνάρ.

Εξυπακούεται πως η σεζόν έχει πολλούς μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί. Πιθανότατα ο ίδιος ο Μπερνάρ δεν σκέφτεται καν τόσο μακριά και απολαμβάνει την επαναφορά του στην κεντρική σκηνή του Europa League με τον Παναθηναϊκό.

Το βέβαιο είναι πως ο άλλοτε διεθνής με τη «σελεσάο» θυμίζει τον παίκτη που εντυπωσίαζε τα προηγούμενα χρόνια και είναι λογικό να προσελκύει τα βλέμματα των συμπατριωτών του.