Παναθηναϊκός: O Βέρμπιτς δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς

i

Intime

Παναθηναϊκός: O Βέρμπιτς δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:37 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 23.09.2023

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και έχει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί στο ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. «Τρέχει» για Τρίπολη ο Βαγιαννίδης.

Τη σύντομη προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ συνέχισε το Σάββατο ο Παναθηναϊκό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να μην παίρνει μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα, αφού επικαλέστηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και γυμνάστηκε ατομικά.

Ασφαλώς, η συμμετοχή του Σλοβένου εξτρέμ στο αθηναϊκό ντέρμπι θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Κυριακή, με την ανακοίνωση της αποστολής από τον Γιοβάνοβιτς. Ωστόσο, με τα τωρινά δεδομένα, ο Βέρμπιτς έχει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί εναντίον της ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το βασικότερο είναι ο Βέρμπιτς να μπορέσει να βοηθήσει στη διάρκεια μιας εβδομάδας που περιλαμβάνει τρία παιχνίδι: με την ΑΕΚ τη Δευτέρα, με τον Αστέρα Τρίπολης την Πέμπτη στην Αρκαδία με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και ο Γιοβάνοβιτς θα τον χρησιμοποιούσε, εφόσον ήταν διαθέσιμος. Άλλωστε, ο Σέρβος τον είχε βασικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, αλλά ο Βέρμπιτς ένιωσε πόνους στην προθέρμανση και δεν έπαιξε.

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)
EUROLEAGUE

15:13 - 23.09.2023

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)

Το Sportal βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και σας παρουσιάζει το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ - Το νέο παρκέ, τα ανανεωμένα καθίσματα και το πανό στο νέο πέταλο των οργανωμένων

Στο μεταξύ, το προπονητικό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Ο Βαγιαννίδης ακολούθησε ατομικό και μοιάζει αμφίβολος και για το ταξίδι στην Τρίπολη.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα ολοκληρωθεί το πρωί της Κυριακής με προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και έπειτα ο Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.