Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)

Ηλίας Λαλιώτης 15:13 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 24.09.2023

Το Sportal βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και σας παρουσιάζει το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ - Το νέο παρκέ, τα ανανεωμένα καθίσματα και το πανό στο νέο πέταλο των οργανωμένων

Το ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ώστε να υποδεχθεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Και μάλιστα ανανεωμένο και με αρκετές αλλαγές, οι οποίες είναι οι πρώτες σε μια σειρά από εργασίες που θα γίνουν μέχρι και την επόμενη σεζόν, ώστε να αλλάξει εντελώς εικόνα το σπίτι του μπασκετικού Τριφυλλιού.

Το νέο παρκέ είναι εντυπωσιακό στα πρότυπα του NBA με ένα μεγάλο «ATHENS» στα πράσινα περιθώρια εξωτερικά του παρκέ. 

Παράλληλα, έχουν φύγει οι πολυθρόνες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και μπήκαν τρεις σειρές από νέα μαύρα καθίσματα, επίσης στα πρότυπα των γηπέδων στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ολοκληρωτική αλλαγή έχει γίνει και στα επίσημα του ΟΑΚΑ, με τα κόκκινα καθίσματα να φεύγουν και να αντικαθίστανται από μαύρα δερμάτινα.

Αλλαγμένο είναι και το πέταλο, στο οποίο θα «μετακομίσει» η Θύρα 13, με ένα τεράστιο πανό που γράφει PANATHINAIKOS να το κοσμεί, ενώ υπάρχει και το ειδικό stand για τον οργανωτή της εξέδρας.

Δείτε φωτογραφίες από το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ: