Αποθέωση για Μέσι, ο Οταμέντι του φόρεσε με το ζόρι το περιβραχιόνιο του αρχηγού (vids)

Λιονέλ Μέσι & Νικολάς Οταμέντι

i

PrtScr

Αποθέωση για Μέσι, ο Οταμέντι του φόρεσε με το ζόρι το περιβραχιόνιο του αρχηγού (vids)

Κώστας Τόπας 10:43 - 13.10.2023

Ο Νικολάς Οταμέντι αμέσως μετά την είσοδό του Λιονέλ Μέσι στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την Παραγουάη έσπευσε στο πλευρό του «Pulga» για να του περάσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν ήθελε.

Η νίκη της εθνικής Αργεντινής με 1-0 επί της Παραγουάης ήρθε μετά από ένα εντυπωσιακό γκολ του Νικολάς Οταμέντι στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 53' του παιχνιδιού και κατά το διάστημα που αγωνίστηκε κατάφερε να βάλει σε μπελάδες την αντίπαλη άμυνα, να λογομαχήσει με τον Αντόνιο Σανάμπρια, ο οποίος τον έφτυσε αλλά και λίγο έλειψε να πετύχει ένα πανέμορφο τέρμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Ο 36χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέρασε στη θέση του Χούλιαν Άλβαρες και κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο σκόρερ του αγώνα, Νικολάς Οταμέντι έσπευσε δίπλα στον Λιονέλ Μέσι για να του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 

Παρά το γεγονός ότι λίγο πριν εισέλθει στο χορτάρι ο Μέσι ζήτησε από τον αμυντικό της Μπενφίκα να κρατήσει το περιβραχιόνιο, ο Οταμέντι θέλησε να το περάσει στο μπράτσο του συμπαίκτη του, αμέσως μετά την είσοδό του στο ματς. 

Οσον αφορά το περιστατικό με τον επιθετικό της Παραγουάης, ο Λιονέλ Μέσι αν και το υποβάθμισε για να μην γίνει σημαντικό, τόνισε ότι ενημερώθηκε στα αποδυτήρια για το περιστατικό, ενώ μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν ήξερε τον Σανάμπρια καν πριν από αυτό.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το είδα. Μου είπαν στα αποδυτήρια ότι ένας από αυτούς με είχε φτύσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καν ποιος ήταν. Δεν το είδα. Μόνο μου είπαν. Ούτε εγώ θέλω να δώσω σημασία γιατί παντού θα το σχολιάζουν και θα είναι χειρότερο. Θα γίνει γνωστό, οπότε καλύτερα να το αφήσεις εκεί», δήλωσε ο Μέσι μετά το τέλος του αγώνα.