Μέσι για Σανάμπρια: «Δεν ξέρω καν ποιος είναι - Να μιλήσω γι' αυτόν για να γίνει γνωστός;» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Μέσι για Σανάμπρια: «Δεν ξέρω καν ποιος είναι - Να μιλήσω γι' αυτόν για να γίνει γνωστός;» (vid)

Κώστας Τόπας 10:32 - 13.10.2023

Ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε να μιλήσει για τον Αντόνιο Σανάμπρια, ο οποίος φέρεται να τον έφτυσε στη φανέλα, τονίζοντας ότι δεν ήξερε τον επιθετικό της Παραγουάης πριν από αυτό το περιστατικό.

Η Αργεντινή, χάρη στο γκολ του Οταμέντι, πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Παραγουάη. Ωστόσο, η αναμέτρηση επισκιάστηκε από το επεισόδιο που είχε ο Λιονέλ Μέσι με τον επιθετικό της αντίπαλης ομάδας, Αντόνιο Σανάμπρια. 

Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, ο Αργεντινός αστέρας τα έβαλε με τον 27χρονο φορ της Τορίνο. Οι δυο τους είχαν έναν έντονο διάλογο, με τον τελευταίο μάλιστα να προβαίνει σε μία άσεμνη πράξη και να φτύνει τον Λιονέλ Μέσι την ώρα που ο τελευταίος είχε γυρίσει την πλάτη του.

Ήταν περισσότερο από γνωστό ότι ο 36χρονος μεσοεπιθετικός της «Αλμπισελέστε» επρόκειτο να ρωτηθεί για αυτή την αγενή αντίδραση από τον Παραγουανό. Αν και το υποβάθμισε για να μην γίνει σημαντικό, ο Μέσι τόνισε ότι ενημερώθηκε στα αποδυτήρια για το περιστατικό, ενώ μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν ήξερε τον Σανάμπρια καν πριν από αυτό

 «Η αλήθεια είναι ότι δεν το είδα. Μου είπαν στα αποδυτήρια ότι ένας από αυτούς με είχε φτύσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καν ποιος ήταν. Δεν το είδα. Μόνο μου είπαν. Ούτε εγώ θέλω να δώσω σημασία γιατί παντού θα το σχολιάζουν και θα είναι χειρότερο. Θα γίνει γνωστό, οπότε καλύτερα να το αφήσεις εκεί», δήλωσε ο Μέσι μετά το τέλος του αγώνα.