Ο Μέσι πήγε να πετύχει το γκολ της χρονιάς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (vid)

Ο Μέσι πήγε να πετύχει το γκολ της χρονιάς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (vid)

Κώστας Τόπας 09:58 - 13.10.2023

Το γκολ της χρονιάς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, επιχείρησε να πετύχει ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η νίκη της εθνικής Αργεντινής με 1-0 επί της Παραγουάης ήρθε μετά από το αξιοσημείωτο γυριστό του Νικολάς Οταμέντι στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 53ο λεπτό του παιχνιδιού και κατά το διάστημα που αγωνίστηκε κατάφερε να βάλει σε μπελάδες την αντίπαλη άμυνα.

Λίγο πριν εκτυλιχθεί το επεισόδιο με τον αντίπαλό του κι επιθετικό της Παραγουάης, Αντόνιο Σανάμπρια, ο οποίος φέρεται να τον έφτυσε στη φανέλα, ο Λιονέλ Μέσι λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς.

Στο 76ο λεπτό του αγώνα, ο «Pulga» επιχείρησε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ο 36χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, για κακή του τύχη, είδε την προσπάθειά του να τραντάζει το δοκάρι, κοντά στη συμβολή του οριζόντιου και του δεξιού δοκαριού.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λιονέλ Μέσι ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Σανάμπρια και για την μεταξύ τους κόντρα που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα:

Ο Σανάμπρια έφτυσε τον Μέσι (vids)
WORLD CUP

08:57 - 13.10.2023

Ο Σανάμπρια έφτυσε τον Μέσι (vids)

Ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής αντάλλαξε κάποια «γαλλικά» με τον επιθετικό της Παραγουάης, Αντόνιο Σανάμπρια, ο οποίος είχε μια αποκρουστική αντίδραση όταν ο Λιονέλ Μέσι του γύρισε την πλάτη.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το είδα. Μου είπαν στα αποδυτήρια ότι ένας από αυτούς με είχε φτύσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καν ποιος ήταν. Δεν το είδα. Μόνο μου είπαν. Ούτε εγώ θέλω να δώσω σημασία γιατί παντού θα το σχολιάζουν και θα είναι χειρότερο. Θα γίνει γνωστό, οπότε καλύτερα να το αφήσεις εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι.