Σάλος στην Βραζιλία: Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον διοργάνωσαν κρυφό πάρτι με γυναίκες πριν τη Βενεζουέλα  (vid)

Νεϊμάρ

i

©Intime

Σάλος στην Βραζιλία: Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον διοργάνωσαν κρυφό πάρτι με γυναίκες πριν τη Βενεζουέλα (vid)

Κώστας Τόπας 12:30 - 14.10.2023

Σάλος έχει προκληθεί στη Βραζιλία, με το μυστικό πάρτι που φαίνεται να διοργάνωσαν οι Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της «Σελεσάο» με την Βενεζουέλα.

Η Βενεζουέλα έβαλε τέλος στο απίστευτο σερί της Βραζιλίας, καθώς απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Προκριματικής φάσης της Νοτίου Αμερικής για το Μουντιάλ του 2026. Η «Σελεσάο» δεν «καθάρισε» το ματς και όσο περνούσαν τα λεπτά αγχώνονταν όλο και περισσότερο, με τους Βενεζουελάνους να «χτυπούν» στο τέλος και να παίρνουν την ισοπαλία. Οι αστέρες της Βραζιλίας όντας σοκαρισμένοι από την ισοφάριση δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στα τελευταία λεπτά και υπέστησαν την πρώτη τους απώλεια βαθμών στα προκριματικά.

Στην Βραζιλία μάλιστα, κάνουν λόγο για υποτιθέμενο πάρτι από κάποιους παίκτες της «Σελεσάο» πριν τον αγώνα με τη Βενεζουέλα (1-1). Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Ματέους Μπάλντι φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα ηχητικό στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον. Οι τρεις Βραζιλιάνοι αστέρες φέρεται πως διοργάνωσαν ένα μυστικό πάρτι με γυναίκες το προηγούμενο βράδυ πριν την αναμέτρηση.

«Δεν ήταν τόσο θέμα η ισοπαλία της ομάδας της Βραζιλίας με τη Βενεζουέλα που έγινε θέμα στην Κουιάμπα, αλλά μάλλον ένα πιθανό "πάρτι" ορισμένων παικτών που έγινε πριν το ματς. Σε ένα ηχητικό στο WhatsApp που κυκλοφορεί  μια γυναίκα επισημαίνει ότι ο Νεϊμάρ θα είχε μείνει με τη Ρεμπέκα Ριμπέιρο, ο Βινίσιους Τζούνιορ θα έμενε με τη Λετίσια Σογκίρο και ο Ριτσάρλισον με τη Ρίτα Λόπες. Σε ένα βίντεο που γίνεται επίσης viral στην πρωτεύουσα του Μάτο Γκρόσο , κάποιοι επισημαίνουν ότι στην εικόνα, η ξανθιά γυναίκα που εμφανίζεται είναι η influencer Leticia Sogiro, η οποία μάλιστα έμεινε και στο ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα. 

Η Ρεμπέκα, κατηγορούμενη για την υποτιθέμενη συνάντηση με τον Neymar, ανέβασε μάλιστα ένα φωτογραφία στο διαδίκτυο με τον παίκτη να τον αποκαλεί "αδερφό" και σήμερα, μετά από όλη τη διαμάχη στην πόλη, ανέβασε ένα βίντεο μιλώντας για τις φήμες. 

Οπαδός πέταξε κουβά ποπ-κορν στο κεφάλι του Νεϊμάρ: «Είναι άνθρωπος χωρίς παιδεία» (vid)
WORLD CUP

11:09 - 13.10.2023

Οπαδός πέταξε κουβά ποπ-κορν στο κεφάλι του Νεϊμάρ: «Είναι άνθρωπος χωρίς παιδεία» (vid)

Ενας οπαδός της Βραζιλίας πέταξε ένα κουτί με ποπ-κορν στον Νεϊμάρ, μετά το τέλος του αγώνα με την Βενεζουέλα, με τον αστέρα της Αλ Χιλάλ να εκρήγνυται και να εξαπολύει «γαλλικά».

Η Ρεμπέκα απειλεί ακόμη και να μηνύσει κάποιους. Η Λετίσια και η Ρίτα δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τα κοινωνικά τους δίκτυα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στα social media.