Έρευνα στη Γιουνάιτεντ για τους πολλούς τραυματισμούς - Χτύπησε και ο Κασεμίρο

Κασεμίρο

Έρευνα στη Γιουνάιτεντ για τους πολλούς τραυματισμούς - Χτύπησε και ο Κασεμίρο

Ορέστης Καδδάς 10:43 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 15.10.2023

Ο Κασεμίρο είναι ο τελευταίος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τραυματίστηκε, με τον μέσο να αποχωρεί από την αναμέτρηση της Βραζιλίας με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Σταματημό δεν έχουν οι τραυματισμοί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είδε τον Κασεμίρο αυτή τη φορά, να αποχωρεί από το παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Βενεζουέλα με πρόβλημα στον αστράγαλο. Μάλιστα οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν ξεκινήσει εσωτερική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο λόγος του τόσο μεγάλου αριθμού τραυματισμών που έχουν προκύψει τη φετινή χρονιά.

Ο προπονητής της Βραζιλίας, Φερνάντο Ντινίζ, μετά την ισοπαλία με τη Βενεζουέλα, δήλωσε πως «ο Κασεμίρο ζήτησε να βγει εξαιτίας ενός χτυπήματος στον αστράγαλό του». Ο Έρικ τεν Χαχ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας να φανεί εάν ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι σοβαρός και συνεπώς εάν ο έμπειρος μέσος θα χάσει κάποια από τα επερχόμενα παιχνίδια.

Στην ομάδα του Μάντσεστερ βέβαια δεν σκοπεύουν να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, βλέποντας τον έναν μετά τον άλλο τους παίκτες τους να τραυματίζονται και έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για να βρουν τα αίτιας αυτής της κρίσης και συνάμα, πιθανούς τρόπους αντιμετώπισής της. Φυσικά σε περιπτώσεις όπως αυτή του 31χρόνου, που χτύπησε από μαρκάρισμα αντιπάλου δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν από το σύλλογο. 

Θυμίζουμε πως στη Γιουνάιτεντ θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό οι Λισάντρο Μαρτίνεζ, Λουκ Σο και Άαρον Γουάν-Μπισάκα, ενώ εκτός για την ώρα βρίσκονται και οι Ραφαέλ Βαράν, Σέρχιο Ρεγκιλόν και Ταϊρέλ Μαλάσια.