Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ είναι «αηδιασμένοι» με τον Τεν Χαχ για τη μεταχείριση του Κριστιάνο μετά την απώλεια του γιου του

Κριστιάνο Ρονάλντο & Έρικ Τεν Χαχ

i

©Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images/Ideal Images

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ είναι «αηδιασμένοι» με τον Τεν Χαχ για τη μεταχείριση του Κριστιάνο μετά την απώλεια του γιου του

Κώστας Τόπας 12:26 - 13.10.2023

Το κλίμα στις τάξεις των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι το καλύτερο. Οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» έχουν βαρεθεί τη συμπεριφορά του Έρικ Τεν Χαχ και γι' αυτό ζητάνε άμεσα αλλαγές.

Η περίοδος του Έρικ Τεν Χαχ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κοντά στο να γίνει Οδύσσεια. Κάθε δήλωση και παρέμβαση του Ολλανδού τεχνικού μετατρέπεται σε «βόμβα» στα αποδυτήρια.

Η λίστα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στον πάγκο του «Ολντ Τράφορντ» ο Τεν Χαχ είναι μεγάλη. Όλα ξεκίνησαν με την απομάκρυνση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την ομάδα, όταν ο Πορτογάλος περνούσε άσχημα λόγω της πρόσφατης απώλειας του γιου του. Όντας ο πρώτος σκόρερ της προηγούμενης σεζόν, ο Ολλανδός δεν δίστασε να τον βάλει στον «πάγο». Ο «CR7» αποφάσισε να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη Σαουδική Αραβία και η σεζόν για τους «κόκκινους διαβόλους» δεν βελτιώθηκε αισθητά.

Η δεύτερη «φωτιά» που αντιμετώπισε ο «Τεν Χαχ» ήταν από τον Τζέιντον Σάντσο. Ο Άγγλος εξτρέμ ήταν σταθερός στον πάγκο αφού η Γιουνάιτεντ πλήρωσε 85 εκατομμύρια ευρώ στη Ντόρμουντ. Πήγε ως μεγάλος αστέρας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν κατάφερε να συνεισφέρει τελικά τίποτα. Η απάντηση του Τεν Χαχ του ήταν ξεκάθαρη: «Νομίζω ότι υπάρχουν άλλοι λόγοι για αυτό το θέμα στους οποίους δεν θα υπεισέλθω. Είμαι αποδιοπομπαίος τράγος για πολύ καιρό, κάτι που δεν είναι δίκαιο».

Η λίστα συνεχίζει να μεγαλώνει. Αρκετοί ποδοσφαιριστές ισχυρίστηκαν ότι είναι «αηδιασμένοι» από την αντιμετώπιση που δέχθηκαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τζέιντον Σάντσο από τον Τεν Χαχ. Αυτό είπε ο Άλαν Μπραζίλ, συνεργάτης του Talksport και πρώην ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων», ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ σε 14 εμφανίσεις για τον σύλλογο.

Ο Μαγκουάιρ απειλεί να φύγει αν συνεχίζει να μην παίζει με τον Τεν Χαχ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έχει βαρεθεί την κατάστασή του στο Μάντσεστερ, όπου δεν παίζει όσο θα ήθελε. Ο πρώην αρχηγός της ομάδας Τεν Χαχ εκτιμά τη δουλειά του: «Το ρεκόρ μου με αυτόν τον προπονητή μιλάει από μόνο του. Το ποσοστό των νικών μου όταν παίζω είναι υψηλό. Αν κοιτάξετε πίσω στα τελευταία 15 ή 20 μου ξεκινώ σε επίπεδο συλλόγων και εθνικών ομάδων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις μου».

Για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός τον Ιανουάριο. «Δεν πρόκειται να κάθομαι εδώ όλη μου τη ζωή και να παίζω μία φορά το μήνα. Αν συνεχιστεί αυτό, είμαι σίγουρος ότι ο σύλλογος και εγώ θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε για πράγματα», είπε ο Μαγκουάιρ χωρίς καμία αμφιβολία. Άλλη μια φωτιά στα αποδυτήρια που πρέπει να σβήσει ο Τεν Χαχ...