«Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν... αηδιάσει από τη στάση του Τεν Χαχ απέναντι σε Ρονάλντο και Σάντσο»!

Ρονάλντο - Τεν Χαχ - Σάντσο

i

©printscreen

«Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν... αηδιάσει από τη στάση του Τεν Χαχ απέναντι σε Ρονάλντο και Σάντσο»!

Ο Τεν Χαχ φαίνεται πως έχει χάσει το «παιχνίδι» των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού όπως προκύπτει από πηγές που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των «κόκκινων διαβόλων», οι παίκτες της ομάδας διαφωνούν με τους χειρισμούς του Ολλανδού τεχνικού για τη στάση του απέναντι σε Ρονάλντο και Σάντσο.

Ο Τεν Χαχ δεν έχει καταφέρει προς το παρόν να φέρει το κλίμα ηρεμίας που χρειάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις «τάξεις» της και δεν είναι λίγες οι φορές που ήρθε σε αντιπαράθεση με σημαντικούς παίκτες της ομάδας. 

Τελευταία περίπτωση, αυτή του Σάντσο, ο οποίος μετά τη διαμάχη των δύο ανδρών αποτελεί ουσιαστικά «ξένο σώμα» στην ομάδα, ενώ φυσικά υπάρχει και η περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε ο Πορτογάλος σταρ από το Μάντσεστερ.

Ο Τεν Χαχ είχε αποφασίσει ότι ο Κριστιάνο δεν θα είναι στις αρχικές του επιλογές, με αποτέλεσμα να περάσει το πρώτο μισό της σεζόν 2022-2023 στον πάγκο. Κάπως έτσι, προέκυψε η ευκαιρία της Σαουδικής Αραβίας και της Αλ Νασρ, με τον Ρονάλντο να επιλέγει να «εξερευνήσει» τη συγκεκριμένη προοπτική.

Μιλώντας στο «Talk Sport», ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν εκφωνητής, Άλαν Μπραζίλ, ανέφερε το εξής: «Οι παίκτες δεν συμφωνούν με τον προπονητή. Δεν συμφωνούν καθόλου. Κατά γενική ομολογία, αηδιάζουν με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στον Ρονάλντο και λένε ότι ο Σάντσο είναι ένας υπέροχος τύπος που δουλεύει ασταμάτητα».

Η απρόσμενη κλήση του Μπέκαμ στον Μαγκουάιρ: «Με συμβούλεψε για τον χειρισμό της κακοποίησης, ήταν συγκινητικό» (vid)
PREMIER LEAGUE

09:42 - 11.10.2023

Η απρόσμενη κλήση του Μπέκαμ στον Μαγκουάιρ: «Με συμβούλεψε για τον χειρισμό της κακοποίησης, ήταν συγκινητικό» (vid)

Ο πρόεδρος της Ίντερ Μαϊάμι επικοινώνησε με τον Χάρι Μαγκουάιρ, προκειμένου να τον συμβουλέψει πώς να αντιμετωπίσει την κριτική που δέχεται από τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως τονίζει επίσης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά τρόπο να διώξει τον Σάντσο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού δεν έχει καταφέρει να δείξει ακόμα την πραγματική του αξία. Τα 9 γκολ σε 55 αγώνες της Premier League μαρτυρούν εξάλλου τον παραπάνω ισχυρισμό που υπάρχει εντός της ομάδας.