Τεν Χαχ: «Στο ποδόσφαιρο ή τους τρως ή σε τρώνε»

Έρικ Τεν Χαχ

i

©PrtScr

Τεν Χαχ: «Στο ποδόσφαιρο ή τους τρως ή σε τρώνε»

Ορέστης Καδδάς 09:55 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 08.10.2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δηλώσεις μετά τη νίκη με τη Μπρέντφορντ μίλησε για τη «ζούγκλα» του ποδοσφαίρου που που είτε τρώγεσαι και γίνεσαι το θύμα είτε είσαι εσύ αυτός που τρώει τον άλλον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μεγάλη νίκη επί της Μπρέντφορντ με 2-1 χάρη στα δύο γκολ του Σκοτ Μακτόμινεϊ στις καθυστερήσεις, παίρνοντας σημαντική ανάσα τόσο η ίδια, όσο και ο Έρικ τεν Χαχ. Αυτό γιατί φουντώνουν οι φήμες περί απόλυσής του σε περίπτωση που δεν βελτιωθούν σύντομα τα αποτελέσματα των «Κόκκινων Διαβόλων». 

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς ο Ολλανδός μίλησε για τις συνθήκες και την πίεση που υπάρχει στο ποδόσφαιρο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Στο ποδόσφαιρο ή τους τρως ή σε τρώνε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεν Χαχ:

«Αυτά τα παιχνίδια δίνουν καύσιμο στα αποδυτήρια. Ξέρουν πόσο μακριά πρέπει να φτάσουν για να πάρουν αποτελέσματα. Στο ποδόσφαιρο ή τους τρως ή σε τρώνε.

Πάρα πολλές φορές στο πρώτο μισό αυτής της σεζόν μάς έφαγαν αντίπαλοι που πείναγαν περισσότερο. Αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει να γίνεται.

Κάθε παίκτης πρέπει να αποδίδει σε κάθε δευτερόλεπτο που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή είναι η απαίτηση. Δεν ήμασταν πάντα αποφασισμένοι σε κάθε περίσταση στα παιχνίδια, και το πληρώνεις Αυτό πρέπει να αλλάξει».