Κλοπ: «Η Μπράιτον είναι η καλύτερη ομάδα προπονητή στην Premier League»

Κλοπ - Ντε Τσέρμπι

i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/ Photo by John Walton/PA Images via Getty Images

Κλοπ: «Η Μπράιτον είναι η καλύτερη ομάδα προπονητή στην Premier League»

H Λίβερπουλ προετοιμάζεται για το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Μπράιτον και ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στη συνέντευξη τύπου, με τα καλύτερα λόγια για την προσεχή αντίπαλο της και τον προπονητή της, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

H Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Μπράιτον εκτός έδρας την Κυριακή(8/10) για την 8η αγωνιστική της Premier League και ο Γιούργκεν Κλόπ αποθέωσε τον Ιταλό προπονητή, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι και την ομάδα του, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα, ως «την καλύτερη ομάδα προπονητή στο πρωτάθλημα».

Η Λίβερπουλ μετά το πέρας των 7 πρώτων αγωνιστικών, βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έχοντας πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα, την προηγούμενη αγωνιστική από την Τότεναμ. Από την άλλη, η Μπράιτον βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από τους «Ρεντς», στους 15, με πέντε νίκες και δύο ήττες. Η τελευταία μάλιστα ήταν πολύ βαριά, αφού γνώρισε την ήττα με 6-1 από την Άστον Βίλα.

«Η Μπράιτον είχε μερικά αποτελέσματα που δεν πήγαν ακριβώς όπως ήθελε, αλλά αυτή είναι μια εντελώς φυσιολογική κατάσταση σε μια εξέλιξη. Είχε πολλές αλλαγές, έχασε κορυφαίους παίκτες, έναν από αυτούς πήραμε εμείς, και εξακολουθεί να παίζει απίστευτο ποδόσφαιρο. 

Περιμένουμε ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, η καλύτερη ομάδα προπονητή  στο πρωτάθλημα, θα έλεγα. Έκαναν πραγματικά μεγάλα βήματα και είναι εξαιρετικά συνεπείς, διαφορετικοί σχηματισμοί, διαφορετικοί παίκτες, ενδεκάδες, ουάου! Στο τέλος βλέπεις πάντα ποδόσφαιρο από την Μπράιτον και δεν θα μπορούσα να το σεβαστώ αυτό περισσότερο».

Eντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι δύο προπονητές έχουν τεθεί αντιμέτωποι τρεις φορές συνολικά, με τον Κλοπ να μην έχει καταφέρει να πάρει ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Ντε Τσέρμπι έχει δύο νίκες, ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο.