Ο ατζέντης του Καϊσέδο παραδέχθηκε ότι η Λίβερπουλ θα ήταν πιο σταθερή επιλογή για τον παίκτη

Μόισες Καϊσέδο

i

©ChelseaFC

Ο ατζέντης του Καϊσέδο παραδέχθηκε ότι η Λίβερπουλ θα ήταν πιο σταθερή επιλογή για τον παίκτη

Ιάσονας Τσίλης 19:34 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 06.10.2023

Η υπόθεση του Μόιζες Καϊσέδο ήταν από τις πιο δραματικές το περασμένο καλοκαίρι με τις Λίβερπουλ και Τσέλσι να μάχονται με νύχια και με δόντια για την απόκτηση του, αλλά τους «μπλε» να είναι αυτοί που κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους.

Ο Μόιζες Καϊσέδο, μετά από μια εξαιρετική διετία στη Μπράιτον, έγινε από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές στην Premier League.

Η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που έδειχνε να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του, με την ανακοίνωση του παίκτη να ήταν η μοναδική εκκρεμότητα. Κάπου εκεί, μπήκε «σφήνα» η Τσέλσι και ουσιαστικά τον έκλεψε μέσα από τα χέρια της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, δαπανώντας ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα της Premier League, περίπου 117 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Καϊσέδο είχε εξηγήσει, ότι ένιωθε πιο σωστό να υπογράψει στην Τσέλσι, από τη στιγμή που υπήρχε προφορική συμφωνία των δύο πλευρών πριν εμφανιστεί η Λίβερπουλ.

Η αλήθεια είναι ωστόσο, ότι η επιλογή του δεν δείχνει να τον έχει δικαιώσει μέχρι στιγμής. Η Τσέλσι έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν, βρισκόμενη στη μέση της βαθμολογίας, το ποδόσφαιρο που παράγει δεν είναι ελκυστικό και ο πρώην παίκτης της Μπράιτον δεν έχει καταφέρει να ταιριάξει στη νέα του ομάδα.

Ασφαλώς και μια τέτοια μετάβαση είναι πάντα δύσκολη και χρειάζεται χρόνος προσαρμογής, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει μέτριο ξεκίνημα.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή απ' το Εκουαδόρ, παραδέχθηκε ότι η Λίβερπουλ θα αποτελούσε πιο σταθερή επιλογή για τον παίκτη. Κάτι τέτοιο φυσικά έχει εξήγηση, όχι μόνο βλέποντας την πορεία των «κόκκινων» μέχρι τώρα τη φετινή σεζόν, αλλά κυρίως επειδή πρόκειται για μια ομάδα με τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο κορμό εδώ και αρκετά χρόνια.

Η ενσωμάτωση του Καϊσέδο θα ήταν πολύ πιο ομαλή, ο χρόνος προσαρμογής πολύ μικρότερος και οι πιθανότητες να αποδώσει τα μέγιστα και να εξελίξει το παιχνίδι του, πολύ περισσότερες...