Κλοπ: «Ξεπεράσαμε το παιχνίδι με την Τότεναμ, δεν είμαστε παιδιά»

Κλοπ: «Ξεπεράσαμε το παιχνίδι με την Τότεναμ, δεν είμαστε παιδιά»

Δημήτρης Χούπης 14:07 - 06.10.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Τότεναμ και τις διαιτητικές αποφάσεις και σχολίασε πως πλέον οι παίκτες του έχουν αφήσει αυτό τον αγώνα πίσω τους.

Η Λίβερπουλ έκανε το 2/2 στο Europa League, αφού επικράτησε στο Anfield της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με 2-0 χάρη στα τέρματα του Χράφενμπερχ και του Ζότα

Μετά τον αγώνα λοιπόν, ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ρωτήθηκε για την ήττα από την Τότεναμ το περασμένο Σάββατο. Η οποία ήρθε με αυτογκόλ του Μάτιπ στο 90+6', ενώ προηγουμένως είχε ακυρωθεί κανονικό τέρμα του Λουίς Ντίας το οποίο είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. 

Λίγες μέρες μετά ο Κλοπ είχε κάνει δηλώσεις, στις οποίες είχε αναφέρει πως η πιο σωστή λύση για το παιχνίδι είναι να επαναληφθεί. Δηλώσεις που προφανώς σήκωσαν αντιδράσεις. Πάνω σε αυτά τα λόγια αναφέρθηκε ο Γερμανός μετά τη νίκη επί της Ουνιόν. 

Ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ σχολίασε πως οι «κόκκινοι» έχουν αφήσει πίσω τους αυτή την ήττα από την Τότεναμ. «Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο όταν μίλησα την Τετάρτη για το ματς που είχε προηγηθεί. Το ήξερα και μου το αποδείξατε, ξέρω πώς είναι ο κόσμος.

Νομίζω πως όλοι όσοι ήταν εδώ άκουσαν τι είπα, αλλά προφανώς όλοι καταλάβαν κάτι άλλο! Είναι εντάξει όμως. Εάν έδωσα την εντύπωση την Τετάρτη πως έχω μείνει στο παιχνίδι με την Τότεναμ, δεν έχω μείνει καθόλου. Έχει περάσει πια καιρός. Το έχουμε ξεπεράσει και είμαστε εντάξει. Δεν είμαστε παιδιά. Είχα απλά μερικά ερωτήματα να απαντήσουμε και αυτό έκανα και εγώ», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Πλέον η Λίβερπουλ στρέφει την προσοχή της στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπράιτον για την όγδοη αγωνιστική της Premier League. Στόχος των «κόκκινων» είναι η νίκη που θα συνεχίσει να τους κρατάει κοντά στην κορυφή, ενώ την ίδια ώρα περιμένει μια γκέλα από το παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο.