Ομορφη στιγμή με τα αδέρφια ΜακΆλιστερ να τίθενται αντιμέτωποι και στο τέλος να δίνουν αγκαλιά κοινή συνέντευξη (vids)

Κέβιν και Αλέξις ΜακΆλιστερ

i

PrtScr

Ομορφη στιγμή με τα αδέρφια ΜακΆλιστερ να τίθενται αντιμέτωποι και στο τέλος να δίνουν αγκαλιά κοινή συνέντευξη (vids)

Κώστας Τόπας 14:28 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 06.10.2023

Τα αδέρφια Αλέξις και Κέβιν ΜακΆλιστερ είχαν την ευκαιρία να κοντραριστούν ως αντίπαλοι στο Europa League.

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε στο «Άνφιλντ» τη Σεν Ζιλουάζ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της ΛΑΣΚ με 3-1, ήρθε το 2Χ2 για την ομάδα του Γιούργκεν ΚΛοπ καθώς επικράτησε με 2-0 του βελγικού συλλόγου.

Μετά το τέλος του αγώνα, εκτυλίχθηκε ένα όμορφο σκηνικό, με τα αδέρφια Αλέξις και Κέβιν ΜακΆλιστερ να δίνουν μια συνέντευξη flash μαζί. Από την έναρξη της κλήρωσης που έφερε αντιμέτωπη τη Λίβερπουλ και την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, τα αδέρφια ήταν πολύ χαρούμενα που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο στο Europa League,, όπως είπε ο μέσος των «Reds».

«Ήταν πολύ καλό για την οικογένεια, πολύ συναισθηματικό. Έχω παίξει εναντίον του μεγαλύτερου αδερφού μου, αλλά ποτέ εναντίον του Κέβιν, ήταν ξεχωριστό. Ήταν και ο πατέρας μου εδώ, ξέρει τι σημαίνει, έκλαψε λίγο», ξεκίνησε λέγοντας ο Αλέξις ΜακΆλιστερ, σε δηλώσεις του στο TNT Sports.

«Ήταν η αιτία για τα βάσανά μου σήμερα, αλλά ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Ίσως στο επόμενο παιχνίδι, όταν έρθει η Λίβερπουλ στο Βέλγιο, να πάρουμε εκδίκηση», πρόσθεσε από την πλευρά του, ο παίκτης της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Ακόμη και πριν τον αγώνα, τα αδέρφια είχαν βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και ο τηλεοπτικός φακός τους «συνέλαβε» να πίνουν mate. Παρά αυτή την όμορφη ιστορία, οι αδερφοί ΜακΆλιστερ μοιράστηκαν το γήπεδο μόνο για περίπου 10 λεπτά. Ο παίκτης της Λίβερπουλ, Αλέξις Μακ Άλιστερ μπήκε στο παιχνίδι στο 46ο λεπτό του αγώνα, ωστόσο ο Κέβιν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 85ο λεπτό.