Γκουαρδιόλα: «Η Άρσεναλ επέστρεψε, μαζί με Λίβερπουλ οι αντίπαλοι μας για τον τίτλο»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©Intime

Γκουαρδιόλα: «Η Άρσεναλ επέστρεψε, μαζί με Λίβερπουλ οι αντίπαλοι μας για τον τίτλο»

Μαρία Δαλιάνη • 08:48 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε για την μάχη του τίτλου στην Premier League, τονίζοντας ότι η Άρσεναλ μαζί με την Λίβερπουλ είναι οι συνδιεκδικητές της στην μάχη του τίτλου.

Τα ποδοσφαιρικά βλέματα του Νησιού στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League, και στην μονμχία της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι για την 8η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Άρσεναλ έχει επιστρέψει δυναμικά και ότι μαζί με την Λίβερπουλ θα είναι οι τρεις ομάδες που θα διεκδηκήσουν τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Άρσεναλ ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος την περασμένη σεζόν. Στο παρελθόν δεν ήταν εκεί. Έχουν ήδη φτάσει και θα μείνουν εκεί για πολύ καιρό. Είναι μια καλή ομάδα. Έχουν ξεκάθαρο μοτίβο.

Αγωνίστηκαν για να γίνουν πρωταθλητές και τώρα είναι ξανά εδώ. Η Άρσεναλ επέστρεψε. Όταν ήμουν νέος και στη Μπαρτσελόνα, η Άρσεναλ ήταν πάντα εκεί και τώρα επιστρέφει. Στο Emirates είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια.

To ματς με την Γουλβς είναι τελείως διαφορετικό από την Άρσεναλ. Η Γουλβς αμύνεται από το πρώτο λεπτό. Δεν νομίζω ότι αυτό θα συμβεί με την Άρσεναλ. Πρέπει να προσαρμοστούμε, γνωριζόμαστε αρκετά καλά και θα δούμε».