Πιθανό να προλάβει το ματς με τη Σίτι ο Σάκα - Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του

Μπουκάγιο Σάκα

i

© Photo by Shaun Botterill/Getty Images/Ideal Images

Πιθανό να προλάβει το ματς με τη Σίτι ο Σάκα - Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του

Ιάσονας Τσίλης 17:09 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 06.10.2023

Ο Μπουκάγιο Σάκα αποχώρησε με τραυματισμό στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Άρσεναλ κόντρα στη Λανς για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League και η συμμετοχή του στο ντέρμπι κορυφής με τη Μάντσεστερ Σίτι, φάνταζε αρκετά δύσκολη. Τα δεδομένα ωστόσο άλλαξαν και πλέον δείχνει να έχει πιθανότητες να αγωνιστεί.

Η ήττα της Άρσεναλ από τη Λανς «πλήγωσε» τους κανονιέρηδες όσον αφορά τη βαθμολογία στον όμιλο, αλλά το πιο σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε, ήταν ο τραυματισμός του Μπουκάγιο Σάκα.

Ο Άγγλος ακραίος επιθετικός βγήκε αλλαγή στο 34', με τον Αρτέτα να κάνει λόγο για μυικό πρόβλημα του ποδοσφαιριστή. Προφανώς, υπήρξε έντονη ανησυχία στο στρατόπεδο των «κανονιέρηδων», ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί η κομβική αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έμιρεϊτς».

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα δήλωσε ότι ο νεαρός διεθνής κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει να βρίσκεται σε ετοιμότητα και η συμμετοχή του θα κριθεί την Κυριακή (08/10), δηλαδή τη μέρα του αγώνα.

«Είναι πιθανό να αγωνιστεί. Ας δούμε την πρόοδο που θα έχει μέχρι την Κυριακή. Χρειάστηκε να φύγει από το γήπεδο και αυτά δεν είναι ποτέ καλά νέα. Πρέπει να δούμε την πορεία της αποκατάστασης του. Δεν είμαι γιατρός για να ξέρω ακριβώς την κατάσταση του, σας λέω ότι μου έχουν πει οι γιατροί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Σάκα συνεχίζει φέτος, από εκεί που σταμάτησε πέρσι και έχει ήδη πέντε γκολ και πέντε ασίστ σε μόλις 10 αναμετρήσεις, όντας ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές των «κανονιέρηδων».