Η Λανς «σόκαρε» την Άρσεναλ - «Βροχή» από γκολ στο Αϊντχόφεν-Σεβίλλη
i

©Glomex

Η Λανς «σόκαρε» την Άρσεναλ - «Βροχή» από γκολ στο Αϊντχόφεν-Σεβίλλη

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:58 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 04.10.2023

Η Λανς πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Άρσεναλ με 2-1, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Την ίδια ώρα η Σεβίλλη σε ένα θεματικό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν ήρθε ισόπαλη (2-2).

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Λανς. Η ομάδα του Φρανκ Εζ επικράτησε εντός έδρας κόντρα στην Άρσεναλ με 2-1, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η γαλλική ομάδα είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Ελί Γουάχι, ο οποίος είχε ασίστ και γκολ. 

Οι φιλοξενούμενοι με τη πρώτη τους καλή ευκαιρία κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 14ο λεπτό ο Γκάμπριελ Ζεσούς εκμεταλλεύτηκε το κλέψιμο που έκανε ο Μπουκάγιο Σάκα στη μεσαία γραμμή, κάνοντας το 1-0 για τους «κανονιέρηδες». 

Ωστόσο η χαρά των παικτών της Άρσεναλ κράτησε για λίγο, καθώς η Λανς έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 26ο λεπτό. Μετά την ασίστ του Ελί Γουάχι, βρήκε τον Αντριέν Τόμασον και εκείνος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έκανε το το 1-1 για τους Γάλλους. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, όμως δεν τα κατάφεραν. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι ήταν αποτελεσματικοί και βρήκαν δίχτυα. Στο 69ο λεπτό ο Ελί Γουάχι με καταπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τη Λανς

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΣΕΒΙΛΛΗ 

Την ίδια ώρα, σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, η Αϊντχόφεν ήρθε ισόπαλη εντός έδρας κόντρα στη Σεβίλλη με 2-2. Πλέον με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι στη 3η θέση της κατάταξης με 2 βαθμούς, ενώ οι Ολλανδοί παραμένουν ουραγός χωρίς κανένα πόντο.  

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 52ο λεπτό με τον Αντριά Πεδρόσα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά το έλεγχο στο VAR. Τελικά το γκολ που έψαχνε η Σεβίλλη το βρήκε στο 68ο λεπτό με τον Νεμάνια Γκούντελι, ενώ στο 86ο λεπτό ο Λουκ Ντε Γιονγκ έφερε το το ματς στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Οι Ανδαλουσιάνοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 87ο λεπτό με την καρφωτή κεφαλιά του Γιουσέφ Εν Νεσιρί. Ωστόσο η ολλανδική ομάδα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις, χάρη στο γκολ του Γιόρνταν Τέζε. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (3ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ