Μνήμες Βαρκελώνης για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γύρισε για πρώτη φορά ματς της Premier League που έχανε μέχρι το 90'!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

©Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Μνήμες Βαρκελώνης για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γύρισε για πρώτη φορά ματς της Premier League που έχανε μέχρι το 90'!

Κώστας Τσιακλής 20:23 - 07.10.2023

Η ανατροπή κόντρα στη Μπρέντφορντ ήταν η πρώτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε παιχνίδι της Premier League που έχανε μέχρι το 90'.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε σκούρα για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι στη Μπρέντφορντ αφού έχανε με 0-1 μέχρι το 90+3'. Ο Σκότ ΜακΤόμινεϊ σημείωσε δύο γκολ στη συνέχεια και οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν μια ιστορική ανατροπή.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ με το γκολ του Κρίστιαν Γένσεν βρέθηκε να χάνει για τέταρτη διαδοχική φορά στο «Όλντ Τράφορντ» στην Premier League, κάτι που είχε συμβεί επίσης από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο του 2014 και από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020. Αυτό το γεγονός έφερε ξανά γκρίνια που ολοένα και μεγάλωνε όσο περνούσε ο χρόνος.

Το ρολόι έφτασε στο 90+3' και όλα έδειχναν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποστεί ακόμα μια ήττα. Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ όμως είχε άλλη άποψη. Ο Σκωτσέζος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 87' και σημείωσε δύο τέρματα στις καθυστερήσεις (93', 97'), χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Η επιτυχία αυτή οδήγησε τη Γιουνάιτεντ και σε ένα εντυπωσιακό στατιστικό.

Συγκεκριμένα αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League που οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη ενώ έχαναν μέχρι και το 90'! Αυτό φυσικά ισχύει μόνο στην Premier League αφού στο Champions League είχαν κάνει μια τέτοια ανατροπή στον τελικό της διοργάνωσης του 1999 με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου.

Αγγίζει το σερί του Σόλσκερ ο ΜακΤόμινεϊ

Απίθανη ανατροπή στις καθυστερήσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τεσσάρα για την Τσέλσι απέναντι στη Μπέρνλι
PREMIER LEAGUE

19:05 - 07.10.2023

Απίθανη ανατροπή στις καθυστερήσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τεσσάρα για την Τσέλσι απέναντι στη Μπέρνλι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχανε μέχρι και το 93' από τη Μπρέντφορντ όμως έφτασε σε μια τεράστια ανατροπή με δύο γκολ του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. Ανατροπή και για την Τσέλσι που έριξε τεσσάρα στην Μπέρνλι.

Με τα δύο τέρματα που πέτυχε ο ΜακΤόμινεϊ έδωσε συνέχεια σε ένα ιδιαίτερο σερί που τρέχει. Τα τελευταία δέκα γκολ του Σκωτσέζου στην Premier League σημειώθηκαν στο «Όλντ Τράφορντ» και μόνο ένας παίκτης είχε μεγαλύτερο σερί σκοραρίσματος εντός έδρας από τον ΜακΤόμινεϊ. Ο λόγος φυσικά για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκερ που είχε σκοράρει 11 συνεχόμενα γκολ στο «Όλντ Τράφορντ» από τον Μάρτιο του 1999 μέχρι τον Απρίλιο του 2020.