Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Μπάσαμ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
i

©Photo by John Walton/PA Images via Getty Images

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Μπάσαμ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Sportal newsroom 18:48 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 07.10.2023

Ένας απίστευτα σοκαριστικός τραυματισμός έλαβε χώρα στον αγώνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ, με τον στόπερ των «Λεπίδων» να τραυματίζεται πολύ άσχημα στον αστράγαλο.

Η αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 8η αγωνιστική της Premier League στιγματίστηκε από τον σοβαρότατο τραυματισμό του αρχηγού της Σέφιλντ, Κρις Μπάσαμ, στον αστράγαλο.

Ο 35χρόνος αμυντικός των «Λεπίδων» ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης αφού υπέστη έναν φρικτό τραυματισμό στο 23' και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. 

Η Σέφιλντ αυτή τη στιγμή χάνει από την ομάδα του Λονδίνου, με 2-1, αλλά το τελευταίο που θα βρίσκεται στο μυαλό των παικτών της θα είναι ο αγώνας.

Κλοπ: «Η Μπράιτον είναι η καλύτερη ομάδα προπονητή στην Premier League»
PREMIER LEAGUE

14:22 - 07.10.2023

Κλοπ: «Η Μπράιτον είναι η καλύτερη ομάδα προπονητή στην Premier League»

H Λίβερπουλ προετοιμάζεται για το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Μπράιτον και ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στη συνέντευξη τύπου, με τα καλύτερα λόγια για την προσεχή αντίπαλο της και τον προπονητή της, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

Η ομάδα από το Σέφιλντ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 1 βαθμό έπειτα από 7 αγωνιστικές και λογικά η απώλεια ενός από τους πιο έμπειρους παίκτες της δεν θα βοηθήσει.