Η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν ανώτερη από την Κρίσταλ Πάλας όμως οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία
i

©Photo by Tom Dulat/Getty Images

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν ανώτερη από την Κρίσταλ Πάλας όμως οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία

Κώστας Τσιακλής 21:28 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 07.10.2023

Κρίσταλ Πάλας και Νότιγχαμ Φόρεστ «κόλλησαν» στη «λευκή» ισοπαλία σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Στο τελευταίο ματς του Σαββάτου (07/10) στην Premier League, Κρίσταλ Πάλας και Νότιγχαμ Φόρεστ είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν (κυρίως η δεύτερη) όμως τελικά «κόλλησαν» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήταν στο 16' για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Χάρι Τόφολο δοκίμασε ένα σουτ από μακριά και υποχρέωσε τον Σαμ Τζόνστον σε σπουδαία απόκρουση. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά. Ο Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και προσπάθησε να κρεμάσει τον Τζόνστον όμως για κακή του τύχη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Κρίσταλ Πάλας ήρθε στο 33'. Ο Τζόρνταν Αγιού βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή όμως δεν μπόρεσε να κάνει ένα καλό σουτ προς την εστία του Ματ Τέρνερ. Στο 45+2' ο κεντρικός αμυντικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μουρίγιο, επιχείρησε μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια όμως ο Τζόνστον σταμάτησε το σουτ του.

Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήταν στο 63'. Ο Ζαν Φιλίπ Ματετά βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Ματ Τέρνερ όμως το σουτ του έφυγε λίγο έξω. Στο 70' η Κρίσταλ Πάλας έφτασε ξανά κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του Τζόρνταν Αγιού ήταν άστοχη. Στο 78' ήταν η σειρά της Νότιγχαμ Φόρεστ να απειλήσει με το σουτ του Γκονσάλο Μοντιέλ να σταματά πάνω στον Γιόακιμ Άντερσεν που πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή παρέμβαση.

Στο 88' η Νότιγχαμ Φόρεστ πήγε να κλέψει το τρίποντο όμως ο Τζόνστον είχε απάντηση και στο πλασέ του Νικολάς Ντομίνγκεζ. Τελικά το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό. Η Κρίσταλ Πάλας δεν δέχθηκε γκολ για τρίτο σερί ματς και ανέβηκε στους 12 βαθμούς, όσους έχουν Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την άλλη η Νότιγχαμ έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο διαδοχικό ματς και είναι 13η με εννέα βαθμούς.

Απίθανη ανατροπή στις καθυστερήσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τεσσάρα για την Τσέλσι απέναντι στη Μπέρνλι
PREMIER LEAGUE

19:05 - 07.10.2023

Απίθανη ανατροπή στις καθυστερήσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τεσσάρα για την Τσέλσι απέναντι στη Μπέρνλι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχανε μέχρι και το 93' από τη Μπρέντφορντ όμως έφτασε σε μια τεράστια ανατροπή με δύο γκολ του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. Ανατροπή και για την Τσέλσι που έριξε τεσσάρα στην Μπέρνλι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ