Ο Μπέκαμ προσφέρει βοήθεια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Ξέρω τους κατάλληλους ανθρώπους για να αλλάξει η κατάσταση»

Ντέιβιντ Μπέκαμ

i

©Photo by Mike Marsland/WireImage

Ο Μπέκαμ προσφέρει βοήθεια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Ξέρω τους κατάλληλους ανθρώπους για να αλλάξει η κατάσταση»

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ μπορεί να ασχολείται με την προεδρία της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS, όμως αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία όπως δήλωσε ο ίδιος, σκέφτεται να βοηθήσει για να επανέλθει στις επιτυχίες.

Ο Ντέιβιβτ Μπέκαμ, ένας θρύλος του ποδοσφαίρου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρουσιάζεται πρόθυμος να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να επανέλθει στον «σωστό δρόμο» και τις επιτυχίες του παρελθόντος. Όπως δήλωσε μάλιστα ο ίδιος, «ξέρει τα κατάλληλα άτομα που θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, παρακολούθησε το GP της Formula 1 του Κατάρ και εκεί απάντησε σε ερωτήσεις που του έθεσε το Sky Sports σχετικά με την κρίση που βιώνουν οι «Κόκκινοι Διάβολοι». Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι μία από τις κύριες προσφορές για τον αγγλικό σύλλογο φημολογείται ότι προέρχεται από το Κατάρ.

 «Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, αν όχι ο μεγαλύτερος. Θέλουμε σταθερότητα. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Όλοι έχουμε τους αγαπημένους μας από αυτούς που πιστεύουμε ότι πρέπει να διευθύνουν τον σύλλογο και να τον φροντίζουν και να τον φέρουν πίσω εκεί που ανήκει. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή και γνωρίζω τους ιδανικούς ανθρώπους για να το κάνουν αυτό, οπότε θα δούμε», δήλωσε αρχικά.

Σχολίασε επίσης και την φετινή πορεία του Τεν Χαχ: «Είναι καλός προπονητής. Είναι δύσκολες στιγμές και τώρα υπάρχει πολύς θόρυβος στον σύλλογο. Πρέπει να απαλλαγούμε από αυτόν τον θόρυβο. Χρειαζόμαστε μια απόφαση για το καλό του συλλόγου, των προπονητών, των παικτών και των φιλάθλων».

H ατμόσφαιρα γύρω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι «ηλεκτρισμένη». Τα προβλήματα δεν σταματούν να «έρχονται στο προσκήνιο» και οι φίλοι της ομάδας απαιτούν την αλλαγή ιδιοκτησίας. Υπάρχει απογοήτευση προς τους Glazers και αναζητείται λύση σωτηρίας, για μια ομάδα με τεράστια ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου, η οποία βιώνει πολλά χρόνια εσωτερικής κρίσης.