Νέβιλ: «Δεν νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τερματίσει στην πρώτη πεντάδα αυτή τη σεζόν»

Γκάρι Νέβιλ

i

PrtScr

Νέβιλ: «Δεν νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τερματίσει στην πρώτη πεντάδα αυτή τη σεζόν»

Ιάσονας Τσίλης 15:51 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 10.10.2023

Την ανησυχία του για τη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ, κάνοντας παράλληλα πρόβλεψη για το που θα τερματίσει η ομάδα της καρδιάς του στην φετινή Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και φλέρταρε με μια ακόμα επώδυνη γκέλα, κατάφερε να κάνει μια εντυπωσιακή ανατροπή στα τελευταία λεπτά και να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Μπρέντφορντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος πλέον είναι αναλυτής, μίλησε για την πρώην ομάδα του και την πορεία της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, εκφράζοντας και την άποψη του για τη θέση στην οποία θα καταλήξει στο τέλος της χρονιάς.

«Δεν νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τερματίσει στην πρώτη πεντάδα αυτή τη σεζόν. Πιστεύω, ότι είναι πολύ μακριά απ' την τετράδα και είμαι έκπληκτος γιατί πριν από επτά ή οκτώ εβδομάδες, τους είχα τρίτους. Αλλά ειλικρινά από ό,τι βλέπω αυτή τη στιγμή, δεν νομίζω ότι ο τερματοφύλακας είναι κατασταλαγμένος, νομίζω ότι έπρεπε να είχε σώσει τον τερματοφύλακα χθες, οπότε αυτό είναι πρόβλημα.

Εάν ο τερματοφύλακας δεν είναι σταθερός και υπάρχει λίγη αστάθεια γύρω από αυτό, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Το είχα στη Γιουνάιτεντ. Γι' αυτούς τους λόγους λοιπόν, δεν την πιστεύω καθόλου».

Ο Μπέκαμ προσφέρει βοήθεια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Ξέρω τους κατάλληλους ανθρώπους για να αλλάξει η κατάσταση»
PREMIER LEAGUE

10:05 - 09.10.2023

Ο Μπέκαμ προσφέρει βοήθεια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Ξέρω τους κατάλληλους ανθρώπους για να αλλάξει η κατάσταση»

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ μπορεί να ασχολείται με την προεδρία της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS, όμως αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία όπως δήλωσε ο ίδιος, σκέφτεται να βοηθήσει για να επανέλθει στις επιτυχίες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», βρίσκονται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, τη δεδομένη χρονική στιγμή και έχουν πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας τους στην Premier League, με τέσσερις ήττες σε οκτώ αναμετρήσεις.

Ο Γκάρι Νέβιλ, πριν ξεκινήσει η σεζόν ήταν αρκετά αισιόδοξος για τη Γιουνάιτεντ και θεωρούσε πως θα τερματίσει τρίτη πίσω από Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Μια πρόβλεψη ίσως λίγο παραπάνω αισιόδοξη αλλά καθόλου παράλογη, ωστόσο ο ίδιος όπως και η πλειοψηφία του κόσμου δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι η ομάδα στην οποία πέρασε ολόκληρη την καριέρα του θα είχε αυτή την εικόνα...