Ο Τζέιμς Ράτκλιφ αγοράζει μερίδιο των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σερ Τζιμ Ράτκλιφ

i

© PrtScr

Ο Τζέιμς Ράτκλιφ αγοράζει μερίδιο των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ορέστης Καδδάς 23:46 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 14.10.2023

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ όπως όλα δείχνουν θα αγοράσει τις επόμενες μέρες το 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ραγδαίες εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού μετά την αποτυχία του Σεϊχη Γιασίμ να εξαγοράσει το 100% των μετοχών της ομάδας από την οικογένεια των Γκλέιζερς, ήρθε ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για να κάνει την κίνησή του.

Βέβαια ο Άγγλος αναμένεται να αγοράσει... μόλις το 25% των μετοχών, αν και δεν είναι απίθανο να είναι μια κίνηση που τελικά θα οδηγήσει στην ολοκληρωτική αγορά της ομάδας από τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο. Το ποσοστό αυτό αναμένεται να κοστίσει ένα ποσό κοντά 2 δισ. ευρώ, ποσό με το οποίο έχουν συμφωνήσει και οι Γκλέιζερς.

Το διοικητικό συμβούλιο των «Κόκκινων Διαβόλων» αναμένεται να ψηφίσει μέσα στις επόμενες ημέρες πάνω στη συγκεκριμένη πρόταση και εφόσον δεν υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταία στιγμής η απόφασή του θα είναι θετική.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών φέρεται να αναζωπυρωθήκαν τις τελευταίες εβδομάδες, μιας και πιο πριν φαινόταν πως Γκλέιζερς και Ράτκλιφ δεν βρισκόντουσαν κοντά σε κάποια συμφωνία. Σίγουρα τα νέα αυτά φέρνουν χαμόγελα στα πρόσωπα των φίλων της Γιουνάιτεντ που εδώ και καιρό έχουν αρνητική στάση και άποψη προς την οικογένεια των Γκλέιζερς.