«Ίσκο πέθανε»: Οπαδοί της Σεβίλλης έριχναν «κατάρες» στον πρώην παίκτη τους (vids)

Ίσκο

«Ίσκο πέθανε»: Οπαδοί της Σεβίλλης έριχναν «κατάρες» στον πρώην παίκτη τους (vids)

Κώστας Τόπας 11:00 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 13.11.2023

Ο Ίσκο επέστρεψε στο «Σάντσες Πιθχουάν», αυτή τη φορά ως αντίπαλος, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Σεβίλλης να τον αποδοκιμάσουν έντονα και μάλιστα να του ρίξουν και... κατάρες.

Η ανώτερη Μπέτις σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο η Σεβίλλη «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ιδιαίτερο για τον Ίσκο, ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Σάντσες Πιθχουάν» μιας και πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπέτις.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβρη του 2022, όταν και η Σεβίλλη αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της μαζί του, λόγω των απογοητευτικών του εμφανίσεων. Στο διάστημα που μεσολάβησε έφτασε κοντά στην Ουνιόν Βερολίνου, η μεταγραφή ωστόσο κατέρρευσε την τελευταία στιγμή λόγω των απαιτήσεων του παίκτη. Τελικά, τον περασμένο Ιούλιο κατάφερε να βρει ομάδα και να ενταχθεί στην Μπέτις. Με τη Σεβίλλη ο Ίσκο πρόλαβε να αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια, μετρώντας 1 γκολ και 3 ασίστ.

Ωστόσο, η επιστροφή του στο «Σάντσες Πιθχουάν» δεν ήταν και η καλύτερη για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, καθώς μερίδα οπαδών τον αποδοκίμαζε σχεδόν κάθε φορά που είχε την μπάλα στα πόδια του, ενώ υπήρξαν ακόμα κι αυτοί που του ευχήθηκαν να πεθάνει.

Μάλιστα, οι φωνές που εύχονταν θάνατο στον Ίσκο, έναν παίκτη που έπαιξε στη Σεβίλλη την περασμένη σεζόν και είναι ένας από τους κορυφαίους της Μπέτις αυτή τη σεζόν, ακούστηκαν και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα. Ο 31χρονος αποδοκιμάστηκε επίσης όταν ανακοινώθηκε το όνομά του στην ενδεκάδα της ομάδας του.

🔴Baladeros LIVE: Το δίκιο του Μαρτίνεθ, το... κρυφό μήνυμα Αραούχο - Λιβάι και ο Μπρινιόλι

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, live streams και πλούσιο video περιεχόμενο!